Tacksam och förväntansfull

Jag är gravid!Innehåller affiliate-länkar

Jacka - Vintage // Tröja - HÄR // Tights - Chiquelle // Skor - Zara // Väska - Chanel

Hej lovely people! Först, tack för eran fina respons på mitt förra inlägg. Ni är allt bra kloka ni. Idag är det tisdag och jag har fått gjort mycket, jobbar ju cirka 50% så får bromsa mig själv ibland när jag gör mina to do lists men jag är strax klar med dagens jobb så det känns bra att vara i fas. Har idag vart på kontroll hos min barnmorska och gick därifrån för första gången under min graviditet med ett leende på läpparna och en bra magkänsla, någon slags stolthet och varför ska jag berätta för er!

Har ju som ni vet nu haft en rätt jobbig graviditet, först konstanta spyor varje dag från dag 1 till slutet på vecka 26, sen kom migränen ifrån helvetet som var konstant varje dag, lite som en mardröm i 3 veckor och därefter har den ju iallafall hälsat på minst en gång i veckan och så är det lite fortfarande men läget är mer under kontroll. Har haft sämst värden, svårt att äta, knappt gått upp något i vikt vilket som oroat mig såklart, känt mig så himla dålig och svag i allt detta. Alltid har det vart något "jobbigt och trist" att prata med min BM om vid kontrollerna. MEN IDAG!

Mina värden var prima, magen växer precis som den ska, alla mått är perfekta och....*trumvirvel* .... Lillkorven har lagt sig till rätta med huvudet nedåt, fixerat och nu är det bara för mig att börja förbereda mig inför hans ankomst. För en kvinna med en "vanlig" graviditet hade nog denna BM kontrollen vart vardagsmat men jag blev så himla glad över att allt är bra, jag mår bra, han mår bra och växer som han ska. Så glad och tacksam.

Går snart in i vecka 34 och då är det inte så förbaskat långt kvar, längtar ihjäl mig.

Gillar

Kommentarer

Natalie
,

Min tjej hade vänt sig redan i vecka 30, fantastisk att det bara funkar. Imorgon blir hon åtta veckor 😊

e
,

Kan vi få ett inlägg vad du köpt till bebis? barnvagn osv?

emelivet
emelivet,

Ååh det närmar sig nu😍😍

nouw.com/emelivet
KateOgembo
KateOgembo,

Så kul att allt var bra, spännande. Snart är det dags😍😍

nouw.com/kateogembo
Frida
,

Kan du inte göra ett inlägg om lite bebis prylar? Typ skötväska, snuttisar, kläder osv. 😊

KalinaPopova
KalinaPopova,

Wow😍 nouw.com/kalinapopova

nouw.com/kalinapopova
Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Olivia
,

Hej Sanna! Stort grattis till graviditeten, tycker det är så roligt att följa dig både på youtube och bloggen. Jag är gravid i snart v32 och har svårt att veta hur jag ska förhålla mig till covid-19 inför förlossningen. Hur har ni tänkt göra? Kommer ni isolera er sista veckorna? Hur tänker ni med att träffa familjen sista veckorna när de är på sina arbetsplatser, julbord etc.

HandlaSmart
HandlaSmart,

Ta hand om dig!

nouw.com/handlasmart
juliafalten
juliafalten,

SÅ HIMLA ROLIGT, är överlycklig för din skull! <3

nouw.com/juliafalten