Sam 1 månad

SAMInnehåller affiliate-länkar

Vart tar tiden vägen? Hur kan våran lilla skrutt redan vara en månad? Jag vill stoppa tiden medans C tycker att det är jätteskönt att han växer och börjar utvecklas, jag med givetvis men är inte redo att kliva ur bebisbubblan än. Allt är så mysigt och perfekt nu, han är så perfekt.

Vi var på BVC i fredags för en tillväxt kontroll och han har nästan gått upp ett kilo och vuxit 2 cm sedan han kom ut, inte så konstigt då han äter hela tiden!

Vi brukar ge han flaska med ersättning två gånger per dygn ungefär, innan varje läggning får han flaska sedan tutte och då somnar han oftast jättebra. Sen får han flaska med ersättning på förmiddagen innan första napen vid 11/12 och i den blandar vi ner Bifibaby som är våran räddning. Det är magdroppar som gör att han inte får sån magknip och sen vi började med dem har han vart en mycket gladare bebis! Resterande del av matningen är amning och det känns som att jag ammar hela tiden haha.

Nätterna är mycket mycket bättre nu än första två veckorna. Jag och Sam brukar lägga oss runt 23 och då vaknar han ca 03 för mat, sedan vid 07 för mat, sen somnar oftast vi om till 9/10. Så vi har det väldigt lyxigt på sömnfronten här hemma även om inte exakt alla nätter är så, typ två gånger i veckan är han väldigt vresig och vill inte sova alls/vaknar typ varje timme. Men det hör ju till!

Sams första månad får 5/5 i betyg, världens snällaste bebis!

Gillar

Kommentarer

Emma
,

Hehe jag gjorde också det ”misstaget” och trodde min bebis var 1 månad när det gått 4 veckor men det stämde ju inte riktigt. Er bebis blir fyra veckor idag ju men fyra veckor är 28 dagar (alltså inte en månad) då en månad är 30-31 dagar ca. Så er Sam blir en månad den 21/1 om man ska bara exakt! Trodde också så från början tills min sambo rättade mig 😂

Allt det här räknadet i bebis-världen gör mig förvirrad. Var lika förvirrad i alla gravidveckor 😅

Jovana
Jovana,

Nä men vad liten och söt 🥺❤️

nouw.com/jovana
matildadahlstrom
matildadahlstrom,
Men vad söt han är😍❤️
nouw.com/matildadahlstrom
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Så söt😍 Skönt att första månaden varit så bra❤️

nouw.com/notsoquiet
kajsawallin
kajsawallin,

NEJ MEN SÅDÄR UNDERBAR KAN MAN INTE VA!!!!!

nouw.com/kajsawallin
thesss
thesss,
Vilken goding! 😍 Kan man använda dem dropparna även om man inte konstaterar kolik? Vår lilla tös har också lite magproblem, börjar fundera på om det är dags att byta d-droppar men det här kanske funkar bättre..
nouw.com/thesss
stylesbyalva
stylesbyalva,

Vilken sötnooos <333

nouw.com/stylesbyalva
emelivet
emelivet,

Men ååh vilken liten plutt ❤️ han ser nästan overklig ut, som en docka typ 😅

nouw.com/emelivet
Rebecca
,

Så söt han är 😍 Tycker du klär dig så fint, kan du inte tipsa lite om hur du tänker med kläder och amning? Fick första barnet för 5 dagar sen och tycker det är så svårt att veta vad man ska ha på sig för o känna sig fin men samtidigt göra det smidigt för amning! 🥰