Saker som skaver

SAM

Även om jag egentligen inte gillar vintern är det allt vackert ute nu. Dock längtar jag ihjäl mig efter våren.

Det känns som att jag alltid tittar in här när jag har något på hjärtat, roliga som tråkiga tankar som behöver ventileras. Men det är ju lite det en blogg är till för, en öppen dagbok. Två saker skaver verkligen i mig just nu, dels denna jävla pandemi som jag bara vill ha ett slut på men också den oron som på riktigt skaver i mig gällande Sam. Och jag antar att dem två går ihop.

Jag vet att det finns många som har det så mycket sämre än oss, folk som blivit av med jobben, tvingats flytta, sitter ensamma och inte träffat sina familjer på flera månader. Men jag vill bara ha ett slut på allt detta, kunna leva som vanligt, inte känns oro och stress så fort man ska handla mat eller göra ett ärende.

Är trött på att bli arg över att se folk som skiter i restriktionerna samtidigt som jag själv absolut inte är felfri i mitt levene. Är trött på att känna mig stressad över att någon i min närhet skulle bära på viruset och råka vara lite för nära Sam. Är trött på att se folk festa på story. Är så jävla trött på folk som inte lärt sig hålla fucking avstånd. Är trött på tjatet om vaccin men ingen som vaccineras? Min mormor är 80 år och hon har fortfarande ingen aning om NÄR hon ska få vaccin trotts att hon är i fas 2, skulle inte den vara nu?

När det kommer till min oro över Sam så har jag förstått att det är supervanligt. Kollar så han andas en gång i timmen. Jag har rivit upp vagnen i panik när vi är på promenad ett flertal gånger då jag inte sett att han andas och den stressen är verkligen vidrig. Men det blir bättre har jag förstått, ska också faktiskt ta upp det med min BVC barnmorska. Tror det kan vara skönt att ventilera det!

Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Jessica
,

Hej oron över sitt barn är väldigt vanligt dock väldigt jobbigt. Jag hade en extrem oro över min dotter när hon va bebis och kunde inte sova någonting kunde knappt gå ut och gå eller åka bil för fick sån panik om hon andades hela tiden. Tror detta är en mamma oro som är väldigt vanlig. Vill bara tipsa om att ett snuza larm andningslarm som vi hade på henne. För mig va detta räddningen och fick oss att sova lite mer i allafall. Inte jätte billiga men helt klart värt det för oss❤️

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

vi hoppas alla på att denna skit ska vara över nu. Usch vad trött man är på att man inte kan göra allt man vill. Ha det super fint !

nouw.com/vardagsarlighet
Nalliepallie
Nalliepallie,

Hej! jag kan relatera till denna jobbiga pandemi. Min pappa är också i riskzon och är i karantän, han blev änkling för inte allt så längesedan. Man vill bara vara där och stötta honom så mycket man kan, men blir inte alls ofta 😟 Jag har sådan förståelse för era barn, särskilt om de är så små 😟 Nej nu får denna Corona pandemi ta sluuuut!

Kram på er i alla fall! <3

nouw.com/nalliepallie
Felwan
Felwan,

Styrke kramar! <3

nouw.com/felwan
emellieolssonn
emellieolssonn,

Oron blir bättre med tiden men förstår att det är otroligt jobbigt, kan känna den oron när sonen är sjuk och har slemhosta och hostar på natten. styrkekramar till er 💜

nouw.com/emellieolssonn
Isabella
,

mitt tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

svullo
svullo,

Ja visst blir man blir rasande på alla tanklösa personer som inte respekterar det allvarliga läget! Jag måste även flika in..strumpa som mäter puls och syrenivå, vilken klockren uppfinning 😊 Ang oron för dom små så tror jag att den har blivit mer markant på senare tid nu när alla har tekniska apparater och annat och kan följa upp allt på ett helt annat sätt, jag mins vårat första barn när pulsen försvann på förlossningen! Jag hann tänka.. era skitapparater med glapp i kablarna! Innan dom fick ut vår ut vår dotter med navelsträngen runt halsen, då var man inte så tuff!

nouw.com/svullo
Zheeva
Zheeva,

Varför ska du välja eteriska oljor?
Eteriska oljor är en del av aroma terapi.

Man använde sig utav växtbaserade produkter långt innan läkemedelsindustrin började tillverka konstgjord medicin, medans vi i själva verket alltid har haft medicin utanför ytterdörren.

Problem med ångest? Problem med sömnproblem? Problem med tråkig hy?
Trött på produkter som förstör våran miljö? Välkommen att se vad eteriska oljor kan göra för dig.

https://nouw.com/zheeva/varfor-eteriska-oljor---aroma-terapi-37812712

nouw.com/zheeva
stylesbyalva
stylesbyalva,

Pandemin har varit tuff. Man har verkligen behövt tänka över allt man gör och jag förstår verkligen denna oro och stress. Jobbar i butik och gör allt jag kan för att underlätta. Är själv extremt orolig över mig själv och mina nära och folk runt omkring mig. Man försöker göra sitt men blir väldigt irriterad när vissa struntar i det. Visst jag jobbar i en butik men jag har inte valt att jobba i en social miljö när detta kom. Så det är lite påfrestande. Tack för att du delar med dig OCH VET DU? Denna pandemi har också gett oss tid att reflektera vad som betyder mest för oss alla och att ta hand om oss själva. Ta hand om dig<3

nouw.com/stylesbyalva
Linnéa
,

<3