Karantän it is!

Innehåller affiliate-länkar

Snapshots från helgen:

Spelade in en haul med massa fint som kommer upp imorgon, är besatt av klänningen ovan!


I lördags åkte vi upp till skogen och gick nästan 2 mil (inte illa pinkat för en hund med 5 cm spiror och en höggravid kvinna) - Hur som helst var det supermysig och något vi kommer göra mycket av nu i dagarna! Många har frågat om min jacka - Den hittar ni HÄR (klick)

Lördagsmiddagen blev pankopanerad torsk med potatismos, kall dillsås, ärtor och massa citron. Gaaah vad gott det var!!

Söndagsmorgonen, låg kvar i sängen länge och kollade på The Undoing. Extremt bra serie!

Fota samarbete efter mental breakdown, känner mig ful och otymplig och som att inget blir bra. Calle sprang runt och fotade mig i varenda vrå här hemma. Inget blev bra. Ibland blir det så och jag måste bli bättre på att bara släppa det och inte låta hela min dag bli förstörd på grund av sånna saker. Strunt samma!

Måndag och vi har officiellt gått i karantän här hemma inför förlossning. Tror min sambo är mer taggad på denna tid hemma inför förlossning än vad jag är, dels på grund av hans nya PS5 (som jag kräks på) men också för att han inte på samma sätt väntar dag ut och dag in på minsta tecken av att det kanske är något på gång nu? Blir tokig av att vid minsta sammandragning få upp hoppet om en förlossning. Jag förstår ju själv att det är något jag måste sluta tänka på, han kommer när han kommer. Men när man går här hemma och inte hittar på så mycket saker eller träffar folk blir det ju det enda man tänker på.

Har gjort en lista med saker vi ska checka av här nu i karantänen för att få dagarna att gå lite snabbare, på den listan hittar man bla;

1. Sortera och rensa varenda skåp/skafferi/garderob i hela lägenheten. Har beställt insatser till garderober och lådor från IKEA (hemleverans ofc) och massa Sellpy påsar till både mig och Calle. Gällande garderobsrensningen nu är det no mercy från mitt håll, har jag inte använt något på ett halvår så ryker det (med undantag för skor exc). Älskar att rensa och göra mig av med grejer.

2. Beställa inredning till barnrummet, vi saknar fortfarande lite saker så som matta, förvaring till leksaker exc. Ingen ko på isen alls men kul att göra ihop nu när tiden finns!

3. Spela in vecka för vecka avsnitt till Liberos Youtube som vi gästar nu!

3. Planera Q2-Q4 2021 för mitt varumärke/bolag - Vill komma tillbaka från min mammaledighet som en strukturerad människa med tydliga mål som jag redan har men ska bara speca ner dem. Har insett att jag för min egen skull måste vara hårdare på vad jag är OK med och inte när det kommer till jobb, är en ja-sägare av dess like och det gynnar inte alltid mig/mitt varumärke! Mer om det en annan gång kanske!

4. Måla om här hemma - vi har en vägg kvar att måla så det ska bli gjort! Sätter C på hela den uppgiften.

Ja som ni förstår så har vi ju en hel del att sysselsätta oss med fram tills dess att lillen väljer att titta ut. Jag jobbar en vecka till innan jag tagit ledigt inför BF så jag har lite att stå i, plus att jag har turen att behöva gå på mina MVC besök vilket känns som en lyx i karantänen. Happy me!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh älskar den klänningen! Ska bli spännande att se hur det blir efter målningen 😊

nouw.com/emelivet
linndossing
linndossing,

Att rensa och göra sig av med saker är SÅ skönt. Man får va hård även om det är väldigt svårt haha!

nouw.com/linndossing
Johannagrahn
Johannagrahn,

Åh så mysigt, snart kommer han!!! <3

nouw.com/johannagrahn
Folke
,

Hoppas ni får vara friska från Corona denna jul <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

Wallbergz
Wallbergz,

Tänk att snart håller du i han och då kommer du inte ha lika mycket illa tycke om din kropp och känna dig otymplig. Jag hade samma känslor dem sista veckorna! ^^ Kommer ftf då och då men mest uppskattning om vad ens kropp har faktiskt skapat och burit på <3

Åååh taggad på att få se slut resultatet på barnrummet! Behöver inspo till min såns rum. Har inte ens hunnit påbörja det ännu.
Haha min sambo älskar att kolla på din mans youtube kanal och visade när ni skulle bygga "pepparkakshus" med marabou choklad^^

nouw.com/wallbergz
Designmodern
Designmodern,

Åh vad gott med panerad torsk med ärtor!!

nouw.com/designmodern
M
,

Såg ert senaste avsnitt av vecka för vecka. Kan tipsa om att ha med lypsyl/vaselin, man blir sjukt torr av lustgasen. Du pratade ju om snacks också, jag hade med mig både kexchoklad och chips (är ingen chipsperson men blev tipsad om det då salt tydligen är bra att få i sig). Under min 1a förlossning ville jag inte äta någonting alls och under min 2a hann jag inte då bebis hade bråttom ut. Men det var väldigt gott att ha efteråt och Framför allt på bb. Så även om du inte vill ha det under förlossningen kan jag tipsa om att ta med det och äta efteråt.


Kommer själv ihåg känslan på slutet och hur jag bara ville ha ut bebis så för din skull hoppas jag han kommer snart. Lycka till och hoppas ni får en fin jul 😊