Jag har hittat en ny hobby!!

I samarbete med Happy Golfer

Hej på er! Hur mår ni? Har ni haft en fin helg? Min helg har spenderats mycket hemma, med C och Meja. Det blir mest så nu faktiskt, försöker i vanlig ordning att undvika att träffa folk i onödan på grund av situationen i världen just nu. Fick en liten reality check förra veckan när både min pappa fick åka in akut till Sahlgrenska pga covid19 viruset. Han ligger fortfarande kvar men det är bättre, sakta men säkert. Min mamma är också sjuk men hon är hemma och okej. Skönt nog börjar det vända men dem har vart riktigt sjuka i 2 hela veckor nu. Därav lite dåligt med updates från mig, man är ju orolig. Ingen lust att vara glad, skojig och inspirerande när man verkligen inte känner för det. Det är väl nackdelen med just detta jobbet, det är svårt att stänga av och bara köra när ens jobb är att ständigt vara den bästa versionen av sig själv, se bra ut, ha på sig inspirerande outfits, vara glad och sprudlande. Ni fattar!

Bilder från igår när ja och Ida var på skogspromenad innan vi åkte och slog lite golfbollar, kanske får jag med henne på golftåget?

Hur som helst, i helgen så var vi och lunchade med lite vänner (med avstånd) på Hills GK som ligger 12 minuter ifrån oss (anledningen att jag vet att det är exakt 12 minuter är för att min sambo jämt är där och spelar golf och har alltid koll på tiden när han säger att han åker därifrån för då har jag perfekt tid på mig att både koka upp pasta vattnet OCH koka pastan till dess att han kommer hem haha). Och förutom att deras mat är riktigt bra så är det något ovanligt trevligt med just golfklubbar. Jag trivs på något sätt i den miljön? Och mitt "sommarlöfte" är att.... *trumvirvel* JAG SKA TA GRÖNT KORT I GOLF!

Det är väl något jag tänkt på länge då det är kul att kunna gå ut och spela en runda då och då, med mina föräldrar, med min sambo och förhoppningsvis så hoppar några vänner på "golfvågen" också? Tänker att det är bra att ha. Vi kommer antagligen (efter Corona givetvis) spendera mycket tid i Spanien framöver och bara ett stenkast ifrån mina svärföräldrar hus ligger det en golfbana. PERFEKT tänker jag.

Så redo!!

Därför är ju min samarbetspartner Happy Golfer helt perfekt just nu, för jag tänker att golf är en ypperlig sport i dessa tider, man håller avstånd - utomhus - samtidigt som man får härlig motion och det är socialt (+man kan ha med sig vovven, lite svårt på ett yogapass ellerhur?)

Happy Golfer kan man busenkelt ta grönt kort och förbereda sig inför golfen på ett smidigt sätt, man kan också exempelvis träffa nya vänner i deras community, få tips och bra erbjudande på produkter! Med min kod golfsommar20 så får ni kursen för 799 kr istället för 995 kr och det som bland annat ingår i kursen är:

- 20+ videolektioner som lär dig allt du behöver för att spela golf.- Introduktion i bland annat spelets alla moment, de olika slagen, regler, golfvett och utrustning.

- Du blir en del i vår gemenskap av nya golfare! Lär känna fler som precis börjat spela i vår slutna facebookgrupp för nya golfare.

- Löpande golfutbildning i form av tips, övningar och lektioner i facebookgruppen.- Skicka in en video på din sving när du spelat ett tag och få tips på förbättring.

- Löpande erbjudanden på träning och produkter

Och dem 10 första som använder koden får ett par dösnygga golfhandskar hemskickade! (De som på bilden ovan)

Succé va? Älskar att det är så enkelt, tror det är det som kanske gör att många drar sig från att ta grönt kort, man tror att det tar jättemycket tid och är krångligt. Men du kan liksom göra det ifrån soffan och blir golf-redo på nolltid. Som tidigare nämnt är det en perfekt aktivitet i dessa tider, och tycker fler tjejer ska hoppa på tåget!! Så kan vi spela tillsammans?? Jag vet iallafall vad jag ska sitta med ikväll! Kanske ni med?

Kram och ta hand om er <3

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Jag mår super bra, hur mår du? Mysigt med en hemma helg 😊
nouw.com/oliviamalm
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh vad kul, min sambo och min pappa spelar och jag har pratat om att kanske ta grönt kort nu så att jag kan spela med dom. Det är ju så mysigt! Heja oss 😃
nouw.com/johannagrahn
Ove
,
Härlig du är <3

Sänder alla mina tankar till er och era läsare i dessa Corona tider <3 Tillsammans kan vi klara det <3<3<3. Här är mina bästa shoppingtips under min karantän <3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50

MEMBER:
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

NI ÄR BÄST <3

Tack för denna sida <3<3<3
Här är min bästa hemlighet till er  Kram
Emma Engström,
Åhh lycka till med allt golfande fina du, så kul ju!! Hoppas även att det går bra med dina föräldrar, ta hand om er <3
nouw.com/emmaengstrom
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så sjukt söta hundar 😍
nouw.com/oliwiamichalak
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nejmen va kul!! Känner själv att jag typ inte vågar testa golf ifall man skulle bli hooked, haha! Sånt har jag inte tid med just nu, haha! Kram
nouw.com/matildaberlin
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Härligt att du hittat en ny hobby 😊 Hoppas du får en fortsatt fin dag"
nouw.com/psykiskohalsablogg
catherinesolis
Yanelle
,
Gud vad kul att du delade det är tipset!! Har velat ta grönt kort flera somrar men dragit mig för det... Ska nog prova den här kursen! Har du startat den ännu? Vad tycker du om den än så länge? Kram