Barnvagnarnas Rolls Royce!

Inlägget är i betalt samarbete med Jollyroom

Nu ska jag besvara eran typ mest ställda fråga, "vilken vagn har ni?", aldrig trodde jag att just barnvagn är ett så hett samtalsämne bland nyblivna och blivande föräldrar.

När vi först började våran jakt på den perfekta vagnen i Jollyrooms butik på Kungsgatan i Göteborg (finns tyvärr inte kvar) så visste vi inte riktigt vad vi var ute efter. Känns som att alla man känner har samma vagn men ville ändå se vad det fanns för alternativ. Jag var nog mest den av oss som verkligen kollade runt på massa olika märken medans C drog sig till en vagn som stod på ett litet podie och som såg ut att vara en barnvagns Rolls Royce "Sanna kolla denna!!! HUR FET?", ja jo det var ju typ världens finaste vagn och alla andra vagnar var inte lika roliga längre efter att ha sett denna haha. Vi hade bestämt oss och det blev en....

Cybex Priam (klick) ! Enligt oss, den snyggaste och bästa vagnen på marknaden. Smidig, lätt att köra, får plats överallt, lätt att "ta isär", SNYGG och känns så lyxig på alla sätt. Är så nöjd med våran fina vagn och nästan alla som sett den påpekar faktiskt hur fin den är. Den må vara lite pricey men man har den väldigt länge och förhoppningsvis får vi användning för den igen i framtiden!

Har också världens gosigaste åkpåse ifrån Jollyroom som ni hittar HÄR (klick) som verkligen håller värmen nu när det är kyligt! Jollyroom har ett mega utbud av vagnar, åkpåsar och ALLT man kan tänkas behöva för småbarnslivet - HÄR hittar ni hemsidan!

Gillar

Kommentarer

Ellinor
,

Undrar var din fina jacka är ifrån? 😊