Wednesdays moodboard

In need of inspiration här I Januari mörkret, grått, beiga toner och guldiga detjaljer. I love (Bilder: pinterest)

Men hallå hörni, hur mår ni idag? Jag mår bra bortsett från mensvärk och pms (<3). Har verkligen börjat bli världens PMS monster, tycker synd om min pojkvän som får stå ut? Är ni likadana eller? Vet liksom inte vad jag ska ta vägen, är ledsen superglad arg irriterad, taggad, ja allt på samma gång. Och jag fattar ju själv att det är MIG det är fel på och inte hela min omgivning. Som tur är har C börjat fatta och kan snällt fråga "har du lite PMS älskling? Ta en varm dusch!" Det är verkligen skittråkigt och jobbigt, har ni några tips?

Nog om det. Kom iallafall precis hem ifrån en långpromenad med Meja (hjälper mot besväret ovan) och har börjat laga mat. Det blir svartris sallad med rostade grönsaker och mangosallad tror jag! Not quite sure vad det blir av ett än. Sedan ska jag sätta mig med mailen lite och därefter umgås med C ikväll. Vi är inne i en klassisk "båda jobbar dygnet runt" period så det blir mys.

Har förvörigt en bra resten av veckan framför mig, ska käka frulle och jobba med Elsa imorn, därefter jobba men inte så sent. På fredag ska jag käka lunch med Olivia (en supergammal vän till mig) och därefter stänga Cafét och ligga hemma ledig i soffan på kvällen med Meja. Är så taggad, kommer inte ihåg min senaste lediga fredagkväll. Wow wow wow.

Nu blir det tillbaka till matlagningen! Ciao.

Gillar