Way out west - outfits

SannaInnehåller affiliate-länkar

Någon mer än jag som är ASTAGGAD på wow? Jag ska gå med mina tjejkompisar och vi har ett fuuullllspäckat schema, riktigt nice artister får! Ska ni gå? Tänkte slänga in lite olika tips på outfits till festivalen!

Day

En outfit jag definitivt kommer köra är ett svart enkelt sett + oversized jeansjacka! Inte för kallt och inte för varmt! Sedan älskar jag enfärgade set, är kär i det gröna ovan från ett av mina favvormärken Baum und Pferdgarden. Det är på rean också på NAKD, passa på att fynda ;)

Ett absolut GO-TO sett, ett enkelt linne sett som dessutom är SÅ BEKVÄMT, känns som pjamas. Ange min kod sannajornvik20 också så får ni rabatt! :)

Night

Under dagtid tänker jag själv att man kör på lite mer enkla färger och prints, och att man istället kanske hinner svira om till något spexigare till kvällen! Jag har själv klickat hem kavajen och den korta klänningen, tänkte matcha det med lite busigt hår och svarta Dr Martens (klick) ! Jag tror nog att jag kommer köra dem skorna hela wow, seriöst bästa skorna, dem går alltid att tvätta efter typ festival och dem går heller ALDRIG sönder. Jag vet ju hur det blir när man tar fina sneakers eller skor man bryr sig om....

Hoppas ni fått lite inspiration, puss!

Gillar