Vinprovning, hemmaspa

SannaInnehåller affiliate-länkar

Trötte-tisdag.

Min dag idag började med föreläsning i 2,5h, vi gick igenom allt från hur man faktiskt provar vin på riktigt, hur man avgör om ett vin är defekt och lite allmänt kring vin och mat tillsammans. Vi hade också en liten provning (som ni kanske såg på instagram). Det måste se lite lustigt ut att jag lägger upp storie på 6st vinglas tisdag morgon klockan 10, men man dricker altså inget vin utan spottar ut det i en sk. "spottkopp". Det är endast i läro-syfte samman provar vinerna. (Det är alltså inte så party som det ser ut) Vi läser allt på engelska och har en lärare som föreläser på engelska då hon kommer från Italien, så detta blir en utmaning för mig.

Jag känner mig helt slut efter en förmiddag av plugg, allt går så fort och jag stressar för att hinna med att ta in all info. Gick hem efterskolan och gjorde lite lunch, därefter fick jag ta en nap innan jag satte mig med dagens anteckningar och tragglade. Och det har jag gjort sedan dess, C kom hem vid 18 och vi lagade lite middag för en stund sedan och har precis käkat nu.

Ikväll blir det hemma spa här hos Jörnvik Déman, ansikts-och hårmask, ögonbrynsfix och kanske lite b-u-s för min del... Man blir ju bara blekare och blekare för varje dag nu, och jag vill faktiskt inte sola solarium då det bara känns "fel" mot sin hud. Blablabla nu ska jag sluta tjata.

Ni får ha en underbar tisdagkväll! Det ska vi ha, vi ska kolla på routtatoille

SUNNIES - HERE

Puss och kram! Sanna 

Gillar