Vi börjar komma iordning här hemma

Hej kära ni!

Sitter i skrivande stund och äter italienska mandelskorpor och dricker ett glas chianti (det blev över en slatt igår). Jag trodde ju inte att jag skulle ha denna timman till övers men här sitter jag, färdigpackad och chillar sönder! Jag åker ju till Åre ikväll med Ida, ska bli så kul men är liiite nervös över 14h tågresa?! Kommer jag få panik? Kan man sova? Vi får se, jag kommer ju vlogga hela kalaset så ni får se allt i efterhand.

Ja jag vet inte riktigt varför jag skulle titta in här, har ju inte jättemycket mer saftigt att dela med mig av dagen till ära, men här har ni lite bilder från igår! Vi hade värsta mysiga kvällen med massa mat, rödvin och möbelbygge. Vi börjar verkligen komma iordning här hemma nu. I LOVE IT!
Gjorde burrata-sallad med tomatvariation och pesto, så gott men sååå enkelt. Och till det en ost-tallrik och en stor skål med oliver. En perfekt fredagsmåltid enligt oss, Calle åt tre kräftor med men jag har verkligen 0 sug för sånt just nu. Gogoveggo!

Borde kamma hem priset för minsta ögonen hahah, därför jag ALLTID har massa mascara.

Caramel choklad till dessert, och lite mer vin...

Tycker det är så svårt med bordsdekoration? Vill hitta lite saker förutom ljuslyktor, typ en stor bok, någon grå vas? Ja jag vet inte riktigt, har ni tips på hur jag borde göra?

Våra nya soffbord!!! Hur fina? Det finns ett tredje bord i serien ifrån Tom Dixon som jag är lite sugen på att komplettera med. Men vi sa att vi tar det när soffan har kommit! Men vi är sååå nöjda! Värt varenda krona.

Satt väl vi där i varsin fåtölj som två seniorer. Längtar så efter soffan nu...

Gillar