Vi behöver hjälp!

Nu är det nästan exakt ett halvårsedan som vi lämnade våran gamla lägenhet i kungshöjd och drog flyttlasset till vårat lilla townhouse på ny adress. Att flytta är svårt, att komma iordning är svårt, speciellt när båda drar åt olika håll.

Här om dagen hade jag ett riktigt mental breakdown gällande våran lägenhet, jag älskar den mer än något annat nästan men vi har bara inte kommit iordning riktigt. Mycket som vi gör blir dessvärre halvdant, och våran lägenhet som är så extremt unik och underbar förtjänar lite bättre känner jag. Jag skrev listor på vad jag ville byta ut, göra om, måla om och äntligen har jag fått C med på noterna. Antagligen så vet han att det jag gör blir bra, eller så är han trött på mitt tjat. Nu behöver vi ju också göra lägenheten lite mer barnsäker också och det är ju lika mycket prio för han som för mig.

Gardiner från tak till golf ska upp både i sovrum och även i vardagsrum, lösningen hittills har vart att sätta upp dem i fönstret, svårt att förklara kanske men det ser inte bra ut och har man 4 meter i tak ska man använda det?! Kan inte själv förstå att vi tyckte det var en toppenlösning i januari?

Måla om! Både nere i vardagsrummet men också uppe i sovrummet. I vardagsrummet blir det någon nyans av vit och i sovrummet vill jag ha någon murrigare varmgrå färg. Det är för vitt och sterilt nu.

Mattor till kök och vardagsrum, hittills har vi en magisk matta ifrån Layred vid soffan men den åker upp till sovrummet. Den "bösar" nått enormt och det dras runt i hela lägenheten. Och med tanke på vårat stengolv så krävs det mattor för en mjukare känsla. Älskar dem ovan, en vid matsalsbordet och en vid soffan, antagligen blir det en lite mysigare variant vid soffan!

Detta är ju verkligen inte värsta förändringarna men jag tror att det kommer göra susen för våran pärla, göra det lite lite mer iordning. Jag tror verkligen att detta har lite med graviditeten att göra, jag vill att allt ska vara iordning och perfekt tills dess att bebis tittar ut. Och jag vet att vi har superlångtid på oss men nu i augusti tar vi tag i detta och gör allt iordning och fint. Mer än det ovan behövs göras med det får komma på vägen, kommer ha värsta utförsäljningen av gamla möbler osv nu snart på insta så håll er uppdaterade där. Har mycket möbler som jag köpt som inte vart helt hundra hos oss som jag behöver bli av med!

Jag tror att vi har landat i att vi behöver lite hjälp med allt från någon helt utomstående, någon som kan säga ja och nej till våra ideer samt lösa allt praktiskt. Har ni tips på någon inredare i Göteborg som är bra får ni gärna tipsa mig på DM.

Ett barnrum ska göras från scratch där vi även vill bygga in ordentliga garderober till mig och C, ja ni fattar vi är definitionen av "A MESS". Avslutar detta rop på hjälp med lite bilder på barnrum som jag sparat på Pinterest, kan inte vänta tills dess att det är iordning och vi bara väntar på att bebis ska flytta in.

Nu ska jag njuta av att vara på landet, Ida och hennes sambo kommer hit idag på golf och grill! Hur trevligt!

Gillar