Veckans snapshots

Hej bloggisen! Visst känns det som att veckorna bara springer förbi? Hösten bara försvinner? Klagar inte dock! Idag är det en sån seg söndag, har vart på lite utflykt med Calle, hans syster och pappa! Vi var först på NÄÄS fabriker på lite marknad och därefter var vi i Alingsås och käkade lunch. Supermysig förmiddag verkligen, trevligt att hitta på något på en söndag! Därefter åkte vi hem, har tvättid osv. Har sån sjuk mensvärk och orkar inte städa, tvätta och så egentligen men det ska ju göras. Snart kommer C´s mamma hit på lite tacokväll, gott!

Har så mycket i huvudet just nu och det blir verkligen ännu jobbigare för mig att skriva inlägg, är ni nya på bloggen kan ni läsa varför här , det blir så svårt försöka få det intressant osv. Så tänker att ni får lite snapshots från min telefon senaste veckan istället för massa text som ni inte förstår.

Måndag:

En riktigt grå måndag, var en snabbis i skolan och bestämde mig för att sluta, träffade därefter @danielalouise för en snabb men välbehövlig kaffedejt. Fick också badat meja <3

Tisdag:

Spegel uppe i hallen, had to take a selfie ;) och lunch med mina tjejor!

Söta @elsaw och jag i mitt nya fynd till kappa.

Onsdag:

Hämtade en del paket XD Massa samarbeten, städsaker och pressutskick - fick gå i omgångar. Torsdags middagen blev torsk, vitvinsås med sidfläsk, purjolök och mandelpotatis + massa dill!

Fredag:

Frukost på LE och jag och lillesketo!

Lördag:

Middagsoutfit! Min storlek när jag bowlar som vi gjorde igårkväll,JAG VANN!!!

Söndag:

Påväg till Nääs fabriker och på marknaden där! Vi köpt med oss massa ost hem, mmmmm <3

Puss och kram! Sanna

Gillar