veckans schema + vlogg-time

Måndag: Två telefonmöten, spela in ett samarbete och skicka iväg, skicka fakturor, gå på ett lunchpass vinyasa yoga (mitt absoluta favoritpass), hämta paket! På kvällen tänkte jag laga veggie con carne med ris!

Tisdag: Jobba hemifrån på förmiddagen med lite allt möjligt, skicka iväg sellpy påsar, gå med en kasse gott och blandat som vi inte behöver till Myrornas. Äta lunch med Elsis. Fixa brynen på Salong Beauty Corner och sedan åka ut till Cs pappa och hans fru som fyller år! Ska bli så mysigt, har verkligen haft tur med hans familj, dem är så fina allihopa! Kan tänka mig att många tycker att det är lite halvkefft att åka till sina svärföräldrar men jag längtar typ haha!

Onsdag: Starta dagen med ett Yoga event 07.30 på Drottninggatan. Posta samarbete och skicka in utkast till olika samarbetspartners. På kvällen har jag inga planer!

Torsdag: POSTA MIN FÖRSTA VLOGG!!! Ni läste rätt!! Min vlogg publiceras på youtube och jag har äntligen kommit igång!!! Kanske ska man filma nån annan form av video denna veckan? Well se, vad vill ni se isf? Ska också äta lunch med en gammal kollega denna härliga dag och köra ett yogapass!

Fredag: 09.30 startar jag dagen hos bästa Sanna Andrén som alltid gör mina naglar, hon är definitionen av KVALITÈ. Haul med nakd ska postas, och på kvällen ska jag ut och äta med en ny kompis! Det ska bli väldigt härligt!


Gillar