Veckans schema + update

Innehåller affiliate-länkar

Hej hjärtisar. Sitter just nu på ett kafé och jobbar, har haft en dag med mycket jobb och är helt slut faktiskt. Ska snart möta upp C på hans hotell och hjälpa han att bli fin inför ikväll då han ska på Barncancergalan. Har faktiskt köpt en liten överraskningspresent till honom, han kommer ju inte läsa detta förens efter han fått den (hoppas jag) så kan ju säga vad det var. Köpt ett sett med massa nice herrgrejer på Rituals (klicka för att komma till settet) , väldigt bra tips om ni ska överraska någon ni tycker mycket om. Köpte även strumpor och näsduk (till hans kostym) på Zara. Girlfriendgoalzzzz. ​Imorgon åter jag äntligen hem till Gbg, ska faktiskt bli lite skönt att komma hem, saknar Meja så mycket hehe. 

Nu ska jag fixa färdigt med lite jobb innan jag sticker till Calle. Ikväll ska jag och Daniela testa infraröd bastu!!! Hur spännande?

Bilder från förra veckan

VeckansSchema v 40 

Måndag: Frukost med Daniela, därefter ett möte och efter det ytterligare ett möte (Bizzyy giiiiiirl). Därefter sätta mig och jobba på café tills jag ska möta upp C en sväng. På kvällen ska jag och Daniela gå och testa Heatbysofialie (som man ser alla influensers gör på insta)!

Tisdag: Hem till Göteborg 08.30 med tåget, då ska jag direkt till Michelle och fixa frippen (ska bli sååå skönt). På kvällen ska jag gosa med min hund och gå på yoga.

Onsdag: Event med HM och deras nya kollektion. På dagen har jag massa jobb att göra och på kvällen ska jag bara vara med kärleken.

Torsdag: Inga planer förutom lite jobb och yoga med en kompis på kvällen.

Fredag: Ska gå och fylla i brynen igen och fylla på mitt lashlift. På eftermiddagen ska jag träffa en kompis och sedan eventuellt åka till min syster och hälsa på!

Lördag: WINTUM festival med Nouw!!! Yiiihaa!

Gillar