Veckans Schema

Veckans Schema

MÅNDAG: Jobba på förmiddagen. Gå på ett väldigt spännande möte kl 14 och därefter springa lite ärenden. Planerar ett gym-besök underkvällen +blogga lite inför veckan.

TISDAG: Jobbar i stort sett hela dagen, därav inte så mycket andra planer. Ska boka tåg till Stockholm och ha ett snack med min far ang. att jag ska starta företag.

ONSDAG: Jobbar i vanlig ordning. Därefter ska jag fota ett samarbete och jobba på datorn i stort sett resten av dagen, har sjukt mycket att göra just nu, vilket som är roligt men en skvätt stressigt också! Ska även packa inför helgen!

TORSDAG: Jobb på förmiddagen först innan jag ska ta tåget till Stockholm, ska upp dit i helgen då en kompis till mig fyller år + att det alltid är skoj med Stockholm och en tjejhelg! Typ redan taggad på själva tågresan, älskar verkligen att åka tåg, tycker det är så mysigt. Sitta med datorn, blogga lite, maila lite och lyssna på någon bra podd/musik.

FREDAG: Bubbelfrukost står på schemat, kommer nog också behöva jobba lite på dagen. Och sedan på kvällen är det födelsedagsfest! Wiho! Supertaggad!

Gillar