Veckans schema

Innehåller affiliate-länkar

Bild ifrån Como

Äntligen måndag igen! Är taggad på denna vecka faktiskt, inget stressigt schema och kan pussla lite som jag vill med tiden. Ska inte åka nånstans och det var längesedan jag var hemma en hel vecka i sträck och det känns verkligen skönt. Har mycket jobb också så det blir perfekt!

Måndag: Göra ett djupdyk i mailen, långpromenad med meja i höstvädret, Lunchyoga med en vän, äta rester till lunch, fota ett recept, hämta paket, gå på visning med C och laga röd curry med svart thairis till middag!

Tisdag: Äta frulle med en kompis! Sedan spela in samarbeten typ hela dagen, brukar ha en dag i veckan som jag köttar på den delen haha. Ska också tvätta, gå på yoga och köpa kalender!

Onsdag: Gå på ett hot-hour pass, rensa C´s garderob (jag har bett om att få göra det haha), efter lunch ska jag sätta mig på kafé och jobba då vi har städhjälp här hemma under eftermiddagen. På kvällen har jag inga planer!

Torsdag: 07.00 Morgonpass på Yogan. Sedan boka in vaccination inför våran vintersemester, dela ett samarbete, jobba hemifrån, och kanske träffa en kompis! På kvällen: Inga planer!

Fredag: Jobba hemma på morgonen, därefter luncha med en av mina närmsta vänner, dela ett samarbete, på eftermiddagen ska jag handla lite och fixa inför kvällen då vi antagligen ska ha hem ett kompispar på middag, eller om vi går ut och käkar, är dock lite sugen på att styra middag då jag tycker det är så kul!

Gillar