Veckans planera + ny vlogg!

MÅNDAG: Jobba hemma, publicera vlogg (se ovan), hämta paket, luncha med en kompis, beställa mat.se, eventuellt åka på second hand utflykt med mamma! Är på jakt efter lite nyhet till hemmet i form av tallrikar och fina glas. Samt ett vitrinskåp som jag sett på holmens Instagram! To be continued!!

TISDAG: Fota och spela in reklamkampanj på Gina Tricot hela dagen, ska bli superkul att göra den kampanjen plus att det är så otroligt trevligt på deras HQ. Därefter ska jag åka direkt till landet med C. Han har semester nu så det ska bli så mysigt med några dagar iväg från stan! Väskorna ska vara packade så att vi kan åka på studs när jag jobbat klart.

ONSDAG: Landet - har lite jobb som behöver ordnas upp denna dagen annars inga planer alls! Tänkte ta med min yoga matta och komma igång med det igen, har verkligen yogat och tränat 0 på sista tiden pga mitt jävla illamående.

TORSDAG: Ida och hennes sambo kommer till oss på landet och killarna ska golfa, jag och Ida ska njuta av vädret, laga god mat och mysa!

FREDAG: Eventuellt kommer ytterligare ett kompispar till oss denna dag så det blir torsdagen på repeat i så fall! Älskar att vi annars inte har nått planerat dessa dagar. Ska bara njuta av lite ledighet och vill komma igång med lite träning osv.

Gillar