Veckans planer:

WOW - vilka j*kla läsare jag har. Blev så glad när jag kollade igenom eran respons på mitt senaste inlägg.... Helt sjukt vad snälla ni är, bästa gänget. Blir varm i hjärtat! Ville bara starta med det... Iallafall : Idag har jag gått i skolan hela dagen och var hemma vid 15. Har sedan dess jobbat på datorn och ätit en kartong vindruvor, inte käkat lunch idag så är riktigt hungrig men ska äta tidig middag idag därför det fick bli en kartong vindruvor.... Detta händer i veckan:

Måndag:

Som sagt ovan, skola först. Ikväll ska vi äta middag på Levantine med Calles familj då hans syster fyller år idag - ska bli riktigt mysigt. Lyxig start på veckan med födelsedagsfirande!

Tisdag:

Först träna på morgonen och därefter hem för att duscha och byta om för lunchmöte. Ska luncha med två tjejer ifrån Nouw-kontoret, ska bli superkul. Därefter får jag springa till min WSET föreläsning. Slutar nog inte förens runt 16.30 och då får jag hem och plugga inför onsdag då vi har inlämning och en liten presentation i praktiskt operativt ledarskap. Funderar på att test-vlogga denna dagen? Låter det spännande? Kommentera!

Onsdag:

Träna om jag hinner på morgonen, därefter skola och eventuellt vinprovning med skolan - har inte riktigt bestämt mig än. Därefter har jag inga planer! Skönt!!! Redigera vlogg om det blir en vlogg då XD

Torsdag:

Har Meja hela denna dagen <3 Så träna innan C går till jobbet! Därefter hemmaplugg heeeeela jäkla dagen. Har massa jag verkligen måste börja förstå och eftersom jag och C åker iväg nästa vecka vill jag verkligen vara i fas - kanske lite mer till och med. Ska också försöka jobba på med blogg osv eftersom jag jobbar i helgen! Ska även kolla om min mamma har tid för mitt hår denna dagen!

Fredag:

Hemma plugg fram tills eftermiddagen då jag jobbar från 16-20.30, kanske blir det att hitta på något skoj på kvällen? Vi får se! Jobbar lördag också!

Vad har ni för planer?

Puss och kram! Sanna 

Gillar