Veckans planer:

Innehåller affiliate-länkar

Bilder från en superkul dag hos Gina Tricot förra veckan, vloggade allt så det ligger snart på min YT. Blazern finns här och brallan här.

vecka 14

Måndag: Tvätta, städa och jobba! En riktig hemma-dag efter en helg iväg. Älskar dessa måndagar, skriva listor och checka av. Fakturera, betala fakturor, planera upp veckan. Ska även dela ett samarbete!

Tisdag: Spela in en video till min YouTube, har en jättekonstig men rolig videoidé haha! Därefter ska den redigeras och sedan ska jag upp till skogen med Meja!

Onsdag: Veckans podd släpps, ämnet för denna veckan är nog det mest personliga vi någonsin kommer ha, i skrivande stund är ej podden inspelad men är taggad och livrädd på samma gång! En ny video publiceras på min youtube och jag ska Yoga.

Torsdag: Spela in 2 samarbeten, därefter inget mer planerat. Börjar få panik av att inte kunna leva på som vanligt, vill bara att hela Corona-perioden ska vara slut nu!

Fredag: Jobba hemma, inga planer på kvällen!

Hur har ni det nu? Stannar ni hemma? Lever ni på som vanligt? Även om det är PISSTRÅKIGT att hålla sig hemma så tror jag det är det bästa just nu, för alla! Medans ni är hemma kan ni ju även kika min senaste YT video:


Gillar