veckans planer

Fick en kvart över idag så sprang in till Felicia på Abcd och kärade ner mig totalt i denna trench från Burberry, den är lätt på min wishlist inför våren... Ska ju hålla i stålarna nu när vi håller på att köpa möbler till lägenheten.

Veckans planer:

Måndag: Möte 10.30 därefter planering på Nouw kontoret för dem kommande veckorna. Vi har visning i gamla lägenheten så vi ska dit och fixa lite innan. Och våran nya matta kommer!! På kvällen ska jag ha sushi dejt med Felicia, har ju fått en dille på det....

Tisdag: Startar dagen med Yoga 07.00, därefter ska jag hem och redigera en gammal vlogg. Jag ska också ta en kopp med en vän och på kvällen kommer svärmor!

Onsdag: Redigera vlogg och publicera vlogg. Är sugen på att filma en "what I eat in a day" så kanske att jag gör det här! Jag ska också luncha med en vän! På kvällen kommer ett kompispar hit på middag!

Torsdag: Startar dagen hos min älskade Sanna för att fräscha upp klorna. Är taggad på både att träffa henne, snacka skit och att få filat ner mina naglar som är sjukt långa nu. Dem växer alltid så mycket när jag är utomlands i värmen?! Sedan tror jag det blir att jobba hemifrån resten av dagen med Felicia!

Fredag: Filma två samarbeten och jobba hemifrån! Inga mer planer inför kvällen!

Gillar