Veckans planer

Hej pössgörkor! Har ni haft en fin helg?

Det har jag, i fredags hade jag hemma två vänninor på vin och mat. Görtrevligt. Och i lördags var vi på julfest och herregud det satte sina spår igår, jag var så jävla bakis haha. Och på kvällen var det julbord med min släkt på Fiskekrogen *mådde skit* men det var otroligt mysigt ändå!

Idag har jag en fixar och jobb dag, ska strax spela in ett samarbete som ska skickas in innan lunch. Ska också planera sista delarna av Sannas Jul, hur sjukt att det är julafton om typ en vecka?! Fattar ingenting! Här är veckans planer:

MÅNDAG: Fixa och dona, städa, gå på lunchyoga, jobba på datorn och fira jul hos Calles mamma och styvpappa på kvällen! + Posta ett nice samarbete!

TISDAG: Jag ska filma minst 1 video till er, har massa idéer nu men vi får se lite vad det blir! Ska även tvätta, rensa, spela in ett samarbete och bli färdig med jobb inför våran semester. Yoga på kvällen och ska försöka hinna med ett pass på gymmet också!

ONSDAG: Ska starta dagen hos min sjukgymnast, vi ska göra lite styrketester på mitt knä för att se hur mycket diff det är mellan det och mitt friska knä. Så taggad faktiskt, därefter ska jag hem och börja packa ner våran lägenhet i flyttlådor (!!!). På kvällen är det minijul hos calles familj nr.2.

TORSDAG: Startar dagen hos min frisör (@bellemichellehair), vi ska ta ut mina extentions inför min Baliresa. Så skönt! Ska flörta till mig lite slingor med men ni får se före och efter som vanligt. Resten av dagen är det packning inför Bali och flytt. Kan inte fatta att vi ska flytta, gråter typ av tanken på vårat nya hem.

FREDAG: Jobba hemma på dagen och köpa julklappar!!! Och på kvällen ska vi fira jul med min familj!!! Så mysigt <3

LÖRDAG: Vi ska på 1års kalas för Calles systerdotter. Och packa färdigt inför...

SÖNDAG: SEMESTER!!!!!! Vi åker till BALI!!!!

Gillar