Veckans planer

Måndag: Som alla andra måndagar så är planen jobb jobb och lite mer jobb. På kvällen är det hög tid för att tvätta, det var ett tag sedan. Så SKÖJ bli den måndagen!

Tisdag: Jobbar ett kort pass, därefter ska jag ner på stan för att köpa present till min mamma som fyller år! På kvällen ska vi ut och äta för att fira Mammis! Ska även försöka hinna fota ett samarbete denna dag!

Onsdag: Jobb! Ska fota ett frukost recept till bloggis tänkte jag och på eftermiddagen ska jag träffa Elsis och catcha upp! Och på kvällen ska jag äntligen laga min vego-lasagne jag har craveat i flera veckor, handlade för det i söndags XD

Torsdag: Denna dag ska, nej vänta, MÅSTE jag ta mig till gymmet, har verkligen kommit av mig. Så innan jobbet blir det ett pass på gymmet. Nu har jag ju skrivit det här med så jag måste nu.. Jobbar sent denna dag så det blir nog inte så mycket roligare än så!

Fredag: Jobbar till 19.30, får se lite vad jag hittar på därefter, kanske ut och käka eller så? Ska också publicera ett samarbete denna kväll!

Gillar