Veckans planer

Måndag:

Ledig! Frukost med Daniela, jobba med soc-med-grejer, fota lite och promenix i Slottskogen med lillan. Varma mackor på kvällen.

Tisdag:

Jobba 10-14 därefter träffa Elsa på en fika och hjälpa varandra med lite content! Inga planer på kvällen men har lite samarbeten jag måste knåpa ihop!

Onsdag:

Ska försöka träna innan jobbet, har verkligen kommit av mig på den fronten. Därefter, som sagt, jobb till 14 då jag ska direkt till Sanna Andrén för att fixa klorna, det är verkligen dags nu! Därefter har jag inga planer, kanske träffa en kompis på en fika eller något sådant mysigt? We´ll se!

Torsdag

Jobba jobba joobbaaaa! 10-23 står på mitt schema, gött va? Så det blir hem och sova direkt efter jobbet!

Fredag

Vanlig arbetsdag och därefter blir det hem och "svira om" för tjejmiddag på kvällen! Vi blir ju ett par flickvänner i C´s kompisgäng så vi ska ut och äta själva utan killarna, ska verkligen bli supertrevligt, kanske tar vi en drink efter också kan jag tro! Men inte för sen för att.....

Lördag

På lördag är det långpanna igen! 11-01 står på schemat! Först caféet därefter restaurangen, cash is King 😁😭

Söndag

Inga planer, just CHILL OUT. Kommer va seg och "umgås med C och Meja" sugen + har ett nytt brunch ställe jag vill testa!

Veckans "förändring"

Gå upp när mitt alarm ringer, blivit allt mer och mer som C när de kommer till morgon rutiner. Gå upp 10 min innan man måste gå, nej menade SPRINGA till jobbet, med sminket och håret på sne utan frukost i magen. Nepp, denna veckan blir det förändring!

Gillar