Veckan från min telefon

Innehåller affiliate-länkar

Onsdag: 

Första bilden tagen i Stockholm, en spegelselfie precis innan seeeeen lunch. Har haft min nya favoritkappa hela vekckan, finns HÄR (klick), därefter gick vi runt och gjorde ett par ärenden innan vi sent checkade in på hotellet vi skulle bo på hela veckan. Sjukt sega, beställde foodora, gjorde ansiktsmask och somnade innan 22.

Njöt av solen

Calleballe unnade sig inne på LV, lyx lyx lyx.

Min shopping (fedora) vs calles (Louis Vuitton) , Och ansiktsmaskera vi hade!

Natti!!! <3

Torsdag:

Vaknade i denna underbara säng! Vi har bott på Story hotel som jag verkligen kan rekommendera!!! Så mysigt och personligt.

Spenderade förmiddagen hemma och betade av en massa jobb, därefter hälsade jag på på Hanna Liska PR som är en PR-byrå där min bästa kompis jobbar. Dem har alltid massa snyggt där!!! Därefter gick vi på lunch jag och Daniela, vi käkade på LETT.

HUR DRÖMMIG är inte denna kavajblusen från Modes Stockholm. Jag avlider. Skulle vilja ha den som kostym i sommar.... WOW.

På kvällen var iden att gå ut och äta med C men han var helt slut efter alla intervjuer osv så jag övertalade Daniela att gå ut och äta med mig + var väldigt bubbelsugen!!! Vi satte oss på grodan och drack lite cava, efter en stund mötte även Alice upp oss och vi hade ssååååå trevligt!!

Hejdå älskling, ses efter några glas XD

Bästa vännen <3 Vi delade på en raggmunk med löjrom, rödlök och crème fraise. Helskotta vad god den var, stort tips.

Fredag: 

Skjorta HÄR (klick)

Jobbade hemifrån tills lunch då jag gick ner på Zara och shoppade en kavaj (nu har jag kavajstopp jag vet), mötte därefter upp min gamla kompis på lunch! Därefter mötte jag upp Daniela och hennes chef för att gå på fotografiska, som var supertrevligt!

Vi kollade på en super rolig utställning, kommer inte ihåg namnet på konstnären men bra som satan var den, riktigt underhållande. Tog inte så mycket mer bilder faktiskt, spenderade all min tid till vännerna. Vi var hos en av mina tjejkompisar på lite inflyttningsmiddag och gick ut på stan en sväng efter. Hade så mysigt, bästa vännerna!

Lördag: 

Startade dagen med bakisfrulle på NYKO med min älskling, jag tog deras avo-rödbetssmörgås, en havre cappuccino och den givna bloody maryn. Och JA det var hur gott som helst, hett tips verkligen!

Därefter direkt till Mall of Scandinavia för signering av Cs bok! Så fina alla som kom dit var, blir så stolt :')

Vi bor ju mitt emot pepstop av Reneé Voltaire så har blivit ett par besök där, idag efter signeringen så stack vi in och köpte lite snacks/fika.

Som jag har sagt förut så är jag (och nu Calle) helt tokiga i Reneé Voltaires svarta sesamkex, ni måste testa, dem är MAGI.

Därefter insåg vi att vi behövde lite lunch så vi traskade ner mot biblioteksgatan för att käka lite italienskt.

Jag käkade parmegiana och oliver, rackarns så gott. Och lille plutten framför, se så söt han e.

Därefter vart det hem och duscha, göra ansiktsmask och hoppa i myskläderna. Har suttit och jobbat sedan dess, och eftersom vi ska upp så tidigt imorrn och åka till tv4 (C är med i nyhetsmorgon 09.38) så stannar vi hemma på rummet ikväll. Beställt lite mat som borde komma snart så det blir en riktig myskväll.

Vi hörs imorgon!

Kram

Gillar