Våran nya lägenhet!

Har inte hunnit uppdatera er än angående våran nya lägenhet, har verkligen haft KAOS med jobb sedan vi skrev på papprerna men nu äntligen har jag tiden att sätta mig och skriva lite till er❤

Vi har altså köpt våran absoluta drömlägenhet. Nyp mig i armen. Vi såg denna först för ett halvårsen men tänkte inte ens att möjligheten att VI skulle kunna köpa den fanns. Men för ungefär en månad sedan så la dem ut den på hemnet igen med ett lite lite lägre pris. Var detta menat eller? Vi kikade på den, vi la bud och en heeeeel vecka (längsta veckan i mitt liv förövrigt) senare så skrev vi på papperna. Helt ärligt så fattar jag ingenting, kommer nog inte förstå allt förens vi får nycklarna i handen i Januari. Detta är verkligen vårat drömboende som man absolut inte hittar varje dag på hemnet. Själva anledningen till att vi väljer att flytta är då vi vill ha lite större, just nu bor vi i en tvåa (med magiskt läge i centrala Gbg) men vi vill som sagt ha ett extra rum och lite närmre grönområden för Meja.

Och detta innebär ju att vi ska sälja våran lilla pärla på 60 kvm vi har nu och den kommer ut inom några veckor på hemnet 💘 Och det är liiiite tråkigt faktiskt då jag verkligen älskar denna lägenheten, den har en magisk takhöjd och ljuset i lägenheten är något helt fantastiskt!

Gillar