Vad vore en måndag utan pinterest

Absolut riktigt tråkig. Finns det något jag måste göra på måndag morgon så är det att skrolla igen pinterest, det är en given start på dagen. Inspo inspo inspo inför veckan. Mumma! Längtar efter vår nu så mycket, behöver ljus, lite värme men framför allt ljus. Sol. Hade en sån röv-vecka förra veckan, saker körde ihop sig varje dag, jobbmässigt. Samarbeten som blev drabbade av corona, förseningar, omplaceringar. Ja massa strul helt enkelt. MEN något kul med förra veckan är att mitt bolag är igång!!! Känns så sjukt? Var på banken och startade upp alla konton, pratade om hur man gör exc. Allt är så nytt och nästan läskigt. Men nu har jag mitt egna aktiebolag och det är så. sjukt. roligt.

Denna veckan är jag så taggad på, lite lugnare än förra, med massa träning inplanerad, mycket kompis-detjer inplanerat och... C är hemma igen efter hans podd-turné och det är så skönt, tillbaka till vardagen och delad vårdnad av hund. Det är rätt meckigt när man har mycket att göra att själv ta hand om hund 24/7.

MEN denna veckan ska bli megarolig, ska göra massa nytt material till både YouTube och insta. Tjihooooo. Ha en magisk måndag babes.

Gillar