Uppfyller en dröm

En outfit från i fredags

Hej fina ni, mår ni bra? Jag sitter på tåget påväg upp till stockholm, IGEN, åkte hem igår för att föreläsa på UF mässan. (Men idag ska jag upp på tjejkväll) Det gick jättebra verkligen, så kul. Har inte bloggat på typ en vecka så har inte riktigt laddat upp er inför det, därav tycker jag inte att vi behöver gå in på det så mycket mer! Nu till dagens viktigaste "ämne".

Jag har länge känt att jag suktat efter att göra något "viktigt" med mina kanaler, inte för att det jag gör nu inte har någon betydelse men jag vill inte att folk ska se mig som någon som bara bloggar, ser helt ok bra ut och lägger upp fina outfits. Jag är mer än så, och det finns något som jag brinner för mer än något annat och det är som jag tidigare nämnt hundar och djur som blir dåligt behandlade. Jag älskar djur och att se djur lida är det värsta jag vet. Jag vill göra något. Och även om jag inte förändrar världen så kan jag fortfarande leva med att jag har försökt och eventuellt hjälp något djur som fart illa därann. Och min dröm är att använda mina kanaler till något större och detta blir ett test. Vad kan VI göra tillsammans.

Men, jag har bokat en resa som jag drömt om, så länge, som jag typ tänker på varje dag. Och jag ska åka till Rumänien. JAG SKA ÅKA TILL RUMÄNIEN OCH VOLONTÄRARBETA PÅ ETT HUNDSHELTER. För er kanske inte detta är en superstor Big deal men för mig är veklingen detta att uppfylla en dröm. Ida åker med mig, tanken är att jag ska ragga sponsorer, kanske starta en insamling för att sedan upplysa er och visa upp för alla vart pengarna går, hur dem jobbar, hur ser det ut i ett dödshäng och massa mer ifrån Rumänien. Vi kommer att åka en vecka till Cluj för att volontära tillsammans med Hundar Söker Hem . Detta är absolut inget samarbete, jag betalar flyg och boende med egna pengar, kommer volontära (jobba gratis) som vem som helst som åker och volontär arbetar. Och det finns inget som jag är mer taggad på än detta nu. A dream come true.

Nu ska jag och Ida bara ragga sponsorer, vi har köpt extra bagage och ska försöka få med så mycket godis, leksaker, vitaminer, foder och grejer till vovvarna som möjligt. Så känner ni någon eller själv kanske jobbar med hund-saker (ord för det?) eller kanske har ett företag som vill sponsra på något sätt så är det så så så jävla tacksamt.

Är det så? Tveka inte att maila mig på sanna.jornvik@nine.agency och sålänge kan ni som vill bidra en slant till Hundar Söker Hem till: Swish 123 377 1987 .

Tillsammans gör vi skillnad!

Gillar