Update: Meja

Det är flera av er som skrivit till mig på Instagram ang. en update på Meja, hur allt går osv. Det kommer ju vara roligt för oss att titta tillbaka på också, så jag tänker att jag skriver lite kort om allt och har ni frågor är det bara att skriva en kommentar så svarar jag här under inlägget.

Nu är meja snart 16 veckor, hon väger ca 3 kg och när vi fick henne vägde hon runt 1 kg. Hon har verkligen växt, det ser man verkligen nu!!! Nu får hon sluta växa!!!

Hon börjar mer och mer förstå att man inte ska kissa eller göra nr.2 inomhus men det tar sin lilla tid. Hon vet att vi är "mamma och pappa" och det märks verkligen om hon träffar andra människor, hon liksom tyr sig mot oss och det känns tryggt och bra. Förr så sov hon ovanför mitt huvud på en kudde - nu sover hon bara MELLAN mig och Calle. Och hon har verkligen blivit en sjusovare och ligger gärna kvar i sängen till 09 snåret om hon kan. Precis som sin husse.

När det kommer till koppel-fronten är det något som går långsamt, hon hatar det. Men vi kämpar på. Med massa godis!

Meja har också gått över i lite av ett unghunds/trotts ålder och hittar på mer och mer hyss.... Allt ifrån att bita på golvlister till att tugga på skor och gå dit hon själv vill om vi är ute på promenad. Men hon lyssnar om man säger åt henne på skarpen, då blir hon lite "liten" igen. Vilket är bra!

Hon busar mer och mer när vi är ute på stan, häromdagen när jag var på lunchmöte fick jag jaga henne runt i restaurangen eftersom hon ville hälsa på alla människor möjliga...... "ursäkt ursäkta utsäkta sorry min hund, oj hoppsan"

Att skaffa en valp är verkligen ett heltidsjobb, man får räkna med att det tar upp 110% av ens tid och är jobbigt ibland. 

Men, det är verkligen värt varje sekund. Det är på riktigt det mysigaste som hänt mig! 

Gillar