Update från tåget

SannaInnehåller affiliate-länkar

Hej hörni! Sitter på tåget mot Stockholm nu, och tycker på riktigt synd om de resenärerna som sitter bredvid mig. Har åkt på årets förkylning så sitter och snorar KONSTANT. Men vad ska man göra liksom💁 Haft feber i två dagar men det börjar ge sig nu så det är ju en positiv sak med skiten jag åkte på på flyget hem från Barca. Är ju typ aldrig sjuk annars. Blä. Hatar näspray å receptfria preparat "i onödan" så har bombat med ingefärsshots,honungs-te, massa chilli i maten osv osv. Jäkla skit.

Men man ska ju inte klaga, är påväg till Stockholm och är superpepp på detta jobbet och på att träffa kompisar jag saknar ihjäl mig efter. Min bästis @danielalouise ska bo på hotell med mig. Tror typ vi kommer gråta när vi ses? Jag kommer nog det 😝 Vi har inte setts sedan i julas och det är verkligen min bästa vän. Att bo i olika städer är typ värre än ett kärleks-distans förhållande. Har sagt det förut och säger det igen, vore det inte för mannen i mitt liv hade jag bott hos henne i Stockholm för länge sen! Men har en del resor till Stockholm planerade i vår så det ska nog ge med sig!

Är förövrigt typ lite halv-bakis, var på afterwork igår och drack typ 2 öl och känner det i kroppen idag, speciellt i huvudet. Hatar det. Blir så lätt bakis. Har verkligen alltid vart sån, är jag ute och dricker (normal mängd för att vara ute på klubb för en 20 åring) blir jag sängliggandes (alternativt badrumsgolvs-liggandes) i minst 1 dag. Tror min kropp är mega känslig för alkohol så har näsan börjat "banga" att festa. Man märker verkligen att alkohol är ett gift. Ska börja välja mina tillfällen och inte bara gå ut "bara för att", eller iallfall inte kröka "bara för att". Min kropp mår inte alls bra av alkohol över lag. Plus att jag inte tål något. Blir ju salongs på 1 glas bubbel XD Att dricka vin till mat eller ta ett glas är ju det trevligaste som finns men groggarna efter 00 är bara onödigt. Lyssna och lär kidz!

Nu måste jag fortsätta jobba, drar verkligen ut på tiden när jag skriver blogginlägg. Bjukkar på lite outfitbilder från förra veckan!

Pöss


SHOP MY LOOK

Gillar