Update

Innehåller affiliate-länkar

Heeeej på er! Längesen typ? Känns som det var typ en vecka sedan jag skrev om allt och inget? Hur som, HEJ!

Måndag och ny vecka, måndagsstressen finns där idag JAPP. Sitter nu och tar igen massa mailande som jag inte gjorde i fredags då jag verkligen inte hann eftersom jag fotade på förmiddagen och därefter åkte ned till Lund där en av mina bästa kompisar bor. Hon har precis köpt lägenhet och jag och @danielalouise åkte ner på inflyttningsfest! Själva bilresan ner var typ bland den roligaste bilresan på länge, vi skrattade verkligen från det att vi satte oss i bilen tills att vi var framme i Lund. Bästa kompisen asså.

Väl nere i Lund hade vi hur roligt som helst, inflyttnings festen var magiskt bra uppstyrt och vi dansade tills sent. Därav var vi lite trötta i lördags när vi skulle åka hem, väl hemma slappade vi hos mig tills vi mötte upp @elsaw för sushi-middag och sovhäng.

Och igår Söndag var vi först på valpkurs sedan låg jag i soffan i migrän hela dagen, kollade inte telefonen på 10H och orkade inte göra någonting. Hade migrän när jag var yngre och tror att den är tillbaka. Ni som haft/har migrän vet hur jäkla jobbigt det är - usch. Blev verkligen så stressad med för låg bara och tänkte på all shitloads of jobb jag hade på datorn som jag får göra dubbelt upp idag.

Nått mer som är SÄMST är att min systemkamera har gjort sitt, den läser inte minneskort och tar inga bilder. Har haft den så länge med så garantin osv har gått ut. Måste ju ha en ny kamera så ska köpa en ny idag alt imorn. Roliga pengar när man pluggat och knappt jobbat på två månader.

Men måndag idag! Peppad på en ny vecka och har ett superkul lunchmöte idag, därefter är det hem och byta om innan extrajobb ikväll.

Hur har eran helg vart?

Älskar min nya Leo topp - Finns HÄR

Gillar