Unnat mig!

Om mitt hår skrek efter uppfräschning idag, jo tack. Skrev till min frisör i panik igår och frågade om hon hade tid för mig och som tur var hade hon återbud imorse och jag högg tiden direkt! Jag har gått till Michelle nu i snart 2 år och är så himla nöjd. Har tidigare klippt mig hos min mamma som är frisör och som också är så sjukt duktig men i samma veva som jag testade på hairtalk kom jag i kontakt med Michelle och är så nöjd. Plus att det känns lite lyxigt att inte gå till mamma, vi umgås ju nästan varje dag iallafall. HUR som helst, kolla före och efter.

Så risigt och slitet!!!

Till detta, asså Michelle är magisk. Hon är så jävla duktig på sitt jobb. Fick dessutom blommor av henne idag, VEM får blommor av sin frisör. Det är JAG som borde ge henne blommor, bakläxa på mig. Vill ni boka tid hos henne gör ni det HÄR! Mitt hår har verkligen aldrig mått så bra som det gör nu, hon gör MAGI!

Efter detta hår-kalas jobbade jag hemifrån tills vi skulle ut och äta ikväll med ett kompispar vilket var så så mysigt. Innan detta dock så lyckades jag sno åt mig en väska på Vestiaire Colletive ibland spanar man in i appen och har tur! Idag var en sån dag, en liten sommar present till mig själv (man ger väl sina anställda sommar present och jag har ju bara en anställd, mig själv haha) - En weekendväska, perfekt inför sommarens helger på landställen. Har vart sugen och idag slog jag till! Vintage vilket jag älskar, bra för plånkan och miljön.

Vi kommer spendera flera härliga weekends ihop!!! Nu hoppas vi bara att den landar här hemma fort som satan!!

Påväg till Magic Flamingo som vi åt på! Har inga bilder då jag vloggade hela kalaset, kommer ut på måndag så stay tuned som youtubers säger ;)

Bad Calle knäppa några bilder på mig efter maten, klänningen är ifrån Zara och jackan är ifrån Chiquelle.

Jag och fina Yasemin, vi har alltid så mysigt ihop när vi hänger med våra killar. Vi var ju på Bali tillsammans över jul och nyår och jag hoppas på fler resor ihop så snart man kan ut å fara igen! Nu ska jag gå och lägga mig, puss och kram!

Gillar