Tylösands dagbok

Sanna, ResorInnehåller affiliate-länkar

Tuna-taco @ Titus tapas (Hotell Tylösand)

Lånade mammas snygga set från Neo Noir.

Hemgång!

Tisdag 24/7

Jag åkte ner till landet i Tylösand på eftermiddagen. På kvällen gick jag mamma och pappa till en tapas restaurang ett stenkast från våran stuga, vi käkade jättegoda små tapas rätter, bla tonfisk tacon på bilden ovan, den var huuuuur god som helst. Efter som det blev en ganska sen middag så kom vi inte hem förens runt 23.30, supertrötta allihopa så vi gick och la oss!

Jag och fina mamma.

Onsdag 25/7

I onsdags låg jag, mamma, pappa och min syster på klipporna hela dagen. Har inte haft min telefon så mycket därav lite bilder... Men det är skönt att slippa telefonen, speciellt på landet. På kvällen satt jag, mamma och hennes kusin i sanddynerna, drack nått glad vin och lyssnade på Darin som spelade på solgården. Det var supermysigt och på vägen hem så nattbadade dem!

Kö-fördrivs snapchattande

Återförenad med min bättre hälft!

Torsdag 26/7

Körde hem till Göteborg över dagen, dels för att hämta C, 5kg kräftor och för att skriva på lite papper som missats när vi tog över lägenheten. Hur mysigt är det inte att hämta sin respektive på flygplatsen? Bästa. Hur som helst, på eftermiddagen åkte vi ner till Tylösand för picknick med min släkt i Halmstad på klipporna i Tylösand. Vi hade en helt magisk kväll, käkade kräftor och annat gott, köpte mjukglass med barnen och njöt av kvällen!

Strandhäng och pussar - Min bikini finns HÄR

Jag fick välja vin, valde en favorit Sancerre!

Fina pappa och Stina

Fredag 27/7

Sol och bad stod på dagsschemat. Och på kvällen var det middag på Salt, magiskt att äta där när det är fina sommarkvällar. Jag käkade torskrygg, som var överförväntan god! Därefter tog vi ett glas allihopa på deras terass, min syster stack iväg för att jobba och mormor vek också av. Mammas kusin och hennes man tog deras platser och vi började dricka drinkar allihop. Det blev sent och dagen efter var varken jag eller C särskilt pigga. Men kul hade vi!!!

Lördag 28/7 = PASS

Tog inte en enda bild i lördags, jag och C käkade bakis-pizza, shoppade lite kläder och käkade tacos med två kompisar som kom ner till oss. C och killarna gick ut men jag bangade, bra val kände jag igår.

Söndag 29/7

Sunday funday! Vi startade söndagen med en tidig lunch på Leifs terasser, det var dock sådär asså, blev besviken på maten! Resten av dagen spenderade vi på stranden, solade badade och åt glass. Därefter packade vi ihop oss, ta tack och hej och åkte hem till Göteborg och våran sköna stora säng. Jag gjorde en variant på spaghetti köttfärsås och en oliv och tomatsallad till som vi åt i soffan framför filmen TED.

IDAG: Tvätta och packa om för roadtrip i veckan! Vi hörs lite senare, KRAM

Gillar