Torsdag till söndag - recap

Innehåller affiliate-länkar

Torsdagens outfit : Svarta skinnbyxor och boots - Zara // Kappa - HÄR // Tröja - HÄR

Käkade lunch med Elsa på JOS, favvostället!

Fick hem snabbt för att svira om för personalfest med GTS gänget, herregud Jesus vilken kväll vi hade!!!

Vi var på The concept på middag och show och det var sååå roligt! Riktigt coolt ställe, man fick känslan av att man var i London typ!

Maten var dock sådär, ovan är bild på "favoriterna", Brolloci med jalapeno och dragon och någon sorts fänkålssorbet (tror jag) !

Fredag och jag var bakis som ett as, "jag ska aldrig dricka igen" typen av bakfylla. Hade massa jobb hemma jag hade deadlines på så det blev att spela in en storie-haul och lite så innan jag foodora-appade hem ett happymeal. Gumman unnade sig XD

Därefter gick jag till jobbet och C mötte mig på vägen hem runt 22. SÖMN.


Lördagsoutfitten: Jacka - HÄR // Byxa - HÄR // Skor - Mango // väska - Valentino

Hade lunch-dejt med mina fina två innan jobbet, vi testade poké bowls på Tyska bron som var såå gott!!

​Titta vad fina ändå.....

​Därefter blev det jobb och därefter välbehövd sömn. 

Därefter blev det söndag och jag och C brunchade innan det var dags för häng hos mina föräldrar! Väl hemma sedan fick jag något konstigt städryck och städade hela lägenheten nitiskt, jättesjukt av mig på en söndag men det var nice att få städningen gjord. Därefter kollade vi på serier och käkade gott i soffan. Perfekt söndagskväll.  Nu är det måndag och ny vecka, har precis vart på promenad med Meja och ska strax byta om för att gå till Sanna och göra naglarna, därefter träffa C och min pappa en snabbis innan jobbet ikväll. Så ser min måndag ut, vad gör ni idag? 


Gillar