Torsdag och en surpuppa! 

Innehåller affiliate-länkar

Hur är det ens möjligt att man är såhär jävla trött. Har en dag idag där jag känner att energin verkligen tryter, är irriterad på allt, till och med min lunch. Rensade kylskåpet för att göra fried Rice som jag vart sugen på så länge och det blev.... Skitäckligt! Det är nämligen så att Calles bonusmamma är halvjapan och jag har fått höra om hennes magiska fried rice i hundra år men aldrig ätit den - men hur svårt kan det vara tänker jag. Ska beställa det nästa gång vi är hos dem på middag så jag får bukt på mitt sug för mitt försök var ju sisådär lyckat.

Dagens planer är iallafall att checka av massvis med jobb, satt med bokföring hela dagen igår så idag blir lite mer kreativt jobb vilket som är roligare. Dock så känner jag mig riktigt ful hela tiden nu, inte alls sådär gravidglowig och vacker som för ett par veckor sedan. Tung, svullen, finnig är ord som beskriver dagens look. Tacka gud, Jesus och högre makter för min concealer ifrån Laura Mercier (klick) som räddar dessa dagar. Både mörka ringar och finnar blir som bortsuddat med den och tro mig under denna graviditet med miljarders hormonella finnar så har jag testat de flesta concealers och denna kammar hem vinsten!

Imorgon går vi i karantän här hemma innan BF och det känns inte apkul om jag ska vara helt ärlig, tycker inte alls att det ska bli mysigt just nu men det kan vara för att jag är på så fruktansvärt dåligt humör idag. Känner mig stressad över allt som ska hinnas med både idag och imorgon. Massa jobb, inspelning av två poddavsnitt, handla mat (på nätet), hämta ut medicin på apoteket, posta brev och på detta har jag inte köpt en enda julklapp. Funderar på att skänka pengar som julklapp till min och Calles familjer och ge gåvobevis istället. Alla har ju det dem behöver och alla barn är ju vuxna nu?

När jag ändå är ute i klagosvängarna kan jag passa på att säga att jag är så jävla trött på att se hur folk, influencers med stora konton lever på som vanligt. Lunchar, fikar, äter middag och dricker bubbel på stan som att absolut inget har hänt. Kan inte alla ta sitt ansvar och försöka stanna hemma så länge man inte ska göra något viktigt? Nej en lunch på stan med en vännina är inte viktig. Jag förstår att man vill socialisera sig, stötta sina favoställen och inte bara sitta hemma men ta to go då? Ta en promenad utomhus med kompisar istället för att trängas i stan i onödan? Känns som att alla influencers gjort samarbeten med foodora och ubereats så ni vet ju hur man gör för att INTE trängas i stan ;) Vill vi inte bli kvitt bajspandemin nu eller vad är det man inte förstår? Vill inte ni också fira jul med era mor och farföräldrar? Menar inte att det endast är influencers som inte följer restriktionerna men det blir ju mer "ok" om folk man ser upp till och följer gör sånt regeringen går ut och säger att man inte ska göra just nu. Tänker också att vi snabbare får börja leva som vanligt om ALLA, jag, du, mina vänner, dina vänner och personer vi följer följer restriktionerna och inte nonchalerar dem.

Nu ska jag sluta tjura och get back to work, ska spela in ett samarbete med Safira som jag verkligen är besatt av. Är helt chockad över hur smycken i deras prisklass kan hålla så skyhög kvalitét. Det är verkligen ett varumärke jag stolt jobbar med och hoppas på att få göra även nästa år! Så håll kik på min insta för rabatt och inspo!

Stora kyssen och tack för att ni orkar med mig även dessa dagar!

Gillar