Tips inför sommarens solsemestrar

Innehåller affiliate-länkar

Passet

Det känns som en sån typisk sak man tar föregivet "är giltigt" så mitt tips är att kolla passet om ni ska utomlands, jag själv insåg att jag MÅSTE göra nytt pass då vi ska till USA i augusti och mitt pass är inte giltigt då. Så, kolla era pass!

Resorb/Treo

Jag åker inte på varma solsemestrar utan att ha packat med vätskeersättning och Treo. Det är en sån räddning om det är supervarmt och man behöver den där extra boosten för att undvika väskebrist. Jag själv är på tok för dålig på att dricka tillräckligt med vatten. Speciellt om man tränar i värmen. Och Treo om det blir några alkoholhaltiga drycker, tycker alltid det hjälper med en Treo mot "vin-bakfylla".

Hårklämmor

Det finns inget värre än att ha håret ivägen överallt när man ligger och solar, är på stranden osv. Så packa alltid med extra tofsar, hårklämmor osv. Dem kan ju till och med vara riktigt snygga:

Kamera/ Instax

Föreviga resor är ju fint på alla sätt och vis, tycker också det är roligt att inte bara ha mobilbilder ifrån resor. Ladda kamera batterierna, köp nytt minneskort och ny film till din polaroid kamera. I SURE AS HELL WILL.

​Har ni några packningstips? Let me knoooow.

Gillar