Tillbaka i Göteborg och veckans planer

Hej på er, från mig, hemma i soffan i regniga Göteborg. Igår åkte vi hem ifrån Barcelona, soliga, fina fantastiska Barcelona. Älskar verkligen Barcelona, detta var min 3 resa dit och fler ska det bli. Vill aldrig lämna den staden men att komma hem var inte så pjåkigt ändå. Fick ju somna i min kärleks famn igen. Vi fick bara ett par timmar ihop innan han tog flyget till Los Angeles, han ska vara i väg och jobba i 11 dagar och jag saknar han jättemycket redan. Hoppas det går fort. Det är verkligen när man är ifrån varandra som man vet hur mycket man är menade för varandra? Vi är liksom ett team.

Anyways, idag är det måndag och det är en sån typisk måndag? Vädret är sämst, man är liiiite tröttare än vanligt och har shit-loads av jobb att göra. Har idag jobbat på förmiddagen på Cafét och därefter tog jag en långis med Meja. Har sedan dess suttit med mailen, städat här hemma, fixat med tvätt osv. Så nu sitter jag i skrivande stund och lyssnar poddar samtidigt som jag bloggar och äter grön ärtsoppa med massa chilli och ingefära då jag har sjukt ont i halsen. *Vill inte bli sjuk*

Hur som helst, detta händer i veckan:

Veckans schema: 

Måndag: Jobba på cafét och sedan hemma, städa stog på schemat.

Tisdag: Frukost med Elsa, sedan jobba och på kvällen packa inför Stockholm!

Onsdag: Tidigt på morgonen hoppar jag på SJ snabbtåg till Stockholm på min första riktiga jobb-resa inom sociala-medie "yrket". Är supertaggad, ska också umgås med min bästa bästa bästa vän som jag längtar ihjäl mig efter!!! Vi ska luncha, bubbla på event och ha sleepover på hotellet jag bor på. CANT WAIT.

Torsdag: Spenderar förmiddagen i Stockholm innan jag ska hem till min lilla hundis och gosa. Det är mina planer på torsdag <3

Fredag: Jobbar på dagen och på kvällen ska jag på födelsedags firande med massa tjejer hemma hos min kompis Anna. Är supertaggad på att träffa alla tjejkompisar, tror vi ska ut en sväng med så det ska bli sååå kuuuul!!

Lördag: Jobbar på dagen och kommer nog vara rätt seg på kvällen men vi får väl se vad som sker.

Söndag: Är ledig, från allt jobb. Hemma-spa och långa hund promenader står på schemat.

Vad har ni för planer?

Gillar