Tar ut min spiral + Valentines day

Hej kompisar! Mår ni bra? Idag är det ju alla <3 dag och Calle har tagit på sig ansvaret att "ordna" detta. Vi startade med frukost och resten återstår att se. Känns bra att han tagit på sig ansvaret, tycker någon stans att detta är killarnas dag att "ge tillbaka" för oftast så är det ju vi tjejer som fixar, trixar, planerar och ordnar. Eller? Så är det för oss iallafall, så idag tänker jag bara åka med och njuta av att inte behöva planera. Sy gytt.

Har haft en jättelugn vecka, har tränat mycket och fått en del jobb gjort. Var på hälso-koll igår och jag har bestämt mig för att ta ut min spiral, den tar kål på mig haha. Måste testa något annat nu, har ju haft den i snart 3 år och "stått ut" tillräckligt. Har ofta ont i magen, har sjuka humörsvängningar, får kramp in the vayayay exc. Och det känns som jag forskat i just min spiral på nätet och allt tyder på att den ska ut. Det hade vart så skönt att vara helt fri från preventivmedel och låta kroppen vila ett tag. Men eftersom jag inte vill ha bebis så måste vi hitta ett annat alternativ än finska rycket så att säga.

Nog om det, här är lite bilder från min vecka:

Igår var jag på stan en sväng och vår-spanade, dessa magiska fick följa med hem. Ni tror väl inte att jag skulle kunna se dem utan att lägga tassarna på dem....

En supergosig tröja jag slängde på mig inne på Mango, den fick dock inte följa med hem då det kändes som att ha på sig en plastpåse i kvalitén. Men fin som satan.

Fick hem nya smycken av tjejerna på Sophie by sophie. Så fina va?

Tar minst en kväll i veckan för lite hemma-spa. Ansiktsmask, skrubb, serum, oljor och rubbet. Detta är mina to-go produkter just nu, älskar både Soap and glory och Commes Deux.

Men hej hjärtat. Meja har börjat stortrivas i nya lägenheten. På bilderna ser ni hennes bästisar, Apa 1 och Apa 2. Hon drar med sig dem överallt i lägenheten, även om dem är större än henne haha. Hur ska man kunna älska ett barn lika mycket som man älskar henne? Vi pratar om det ibland haha, hon är ju hela våran värld och kommer alltid vara prio 1.

Gjorde klorna hos Sanna igår, hur fina? PERFEKTA inför valentines.

Fick årets semmelsug i tisdags efter att ha kollat på @lovisawallin s semmelvideo. Tråkigt nog har jag var så liten i maten sen vinterkräksjukan så fick bara i mig locket och lite grädde. Ska lätt gå till tyskan på Café and the bakery (gbgs bästa semlor utan tvekan) och köpa semlor i helgen, ska göra ett nytt försök, semlor är ju så jävla gott.

Laddade upp en ny video på kanalen också, kika på den vettja:

Nu kom Calle hem, han har något fuffens för sig så måste gå upp på övervåningen.

Ha en fin alla hjärtans dag <3

Gillar