Tacksam och förväntansfull

Jag är gravid!Innehåller affiliate-länkar

Jacka - Vintage // Tröja - HÄR // Tights - Chiquelle // Skor - Zara // Väska - Chanel

Hej lovely people! Först, tack för eran fina respons på mitt förra inlägg. Ni är allt bra kloka ni. Idag är det tisdag och jag har fått gjort mycket, jobbar ju cirka 50% så får bromsa mig själv ibland när jag gör mina to do lists men jag är strax klar med dagens jobb så det känns bra att vara i fas. Har idag vart på kontroll hos min barnmorska och gick därifrån för första gången under min graviditet med ett leende på läpparna och en bra magkänsla, någon slags stolthet och varför ska jag berätta för er!

Har ju som ni vet nu haft en rätt jobbig graviditet, först konstanta spyor varje dag från dag 1 till slutet på vecka 26, sen kom migränen ifrån helvetet som var konstant varje dag, lite som en mardröm i 3 veckor och därefter har den ju iallafall hälsat på minst en gång i veckan och så är det lite fortfarande men läget är mer under kontroll. Har haft sämst värden, svårt att äta, knappt gått upp något i vikt vilket som oroat mig såklart, känt mig så himla dålig och svag i allt detta. Alltid har det vart något "jobbigt och trist" att prata med min BM om vid kontrollerna. MEN IDAG!

Mina värden var prima, magen växer precis som den ska, alla mått är perfekta och....*trumvirvel* .... Lillkorven har lagt sig till rätta med huvudet nedåt, fixerat och nu är det bara för mig att börja förbereda mig inför hans ankomst. För en kvinna med en "vanlig" graviditet hade nog denna BM kontrollen vart vardagsmat men jag blev så himla glad över att allt är bra, jag mår bra, han mår bra och växer som han ska. Så glad och tacksam.

Går snart in i vecka 34 och då är det inte så förbaskat långt kvar, längtar ihjäl mig.

Gillar