Sunday spa

Sanna

Igår vart det en riktigt bra och lyxig söndag, jag vart på Falkenberg Strandbad över dagen tillsammans med C´s familj och jag älskar ju bara det stället. Så jäkla fint, mysigt och bra på alla sätt. Har nog vart där typ 6-7 gånger de senaste 2 åren och blir aldrig missnöjd. Vi käkade lunch och middag där och maten är ju perfekt. Deras pool-meny är grym, vi käkade räksallad och lite chark. Till middag åt jag först pilgrimsmussla, sedan kalventrecote och avslutade det med en dubbel espresso samt en mjölkchoklads parfait som var ALLT. Japp jag gick därifrån mätt. Vi hämtade lillen påvägen hem och hon blev så glad att hon kissade på sig... Lilla hjärtat. Därefter vart det hem och sova!

Idag har jag jobbat hela dagen och har precis vart hos min nageltjej Sanna Andrén och kapat klorna. Så skönt, hon är bäst! Ska resten av kvällen bara vara hemma och planera lite inför bloppisen nu på söndag, ni kommer väl? Ska sälja massa skoj! Billigt!!!

Hur har eran måndag vart?

Fina spat och räksalladen som är THE BOMB.

Jag som spelar memory för mig själv :)

Calles goa systrar <3

Min älskling, eftermiddags spat med te och jag som sitter och snappar.

Kalventrecoten som var så god. Försöker att inte äta rött kött fler än 1 gång i veckan och har faktiskt hållt det. Så igår var dagen.....

Gillar