Stockholm for 8 hours

Hej hörni, vill ba säga hej innan dagen är över!
Idag har jag spontant åkt till Stockholm med mina två tjejkompisar, en av dem har sökt in till juristlinjen och låg som reserv och därav var tvungen att närvara på uppropet i Stockholm ifall att hon kom in pga avhopp, VILKET HON GJORDE??? SÅ stolt verkligen, sjukt, juristlinjen i Stockholm? Den ni!

Vi har haft en supermysig dag! Vi startade med brunch på greasy spoon som har godaste jäkla brunchen. Därefter tog jag och Daniela ett glas vin (det enda med tanke på att vi körde dit och nu hem). Supermysigt, därefter strosade vi runt lite tills Alice mötte upp oss igen efter uppropet. Då överraskade vi/jag en av mina äldsta vänner Julia som bor här i Stockholm, hon visste inte att jag skulle till Sthlm så jag bara dök upp på hennes jobb (NK). Vi bara grät och kramades, saknat henne❤️

Därefter åt vi tidig middag på MISS VOON (en av mina favorit krogar i Stockholm), det var supergott och mysigt. Nu sitter vi i bilen påväg hem, jag har precis kört 2h så är trött men vi är hemma om 1h så det känns skönt. Längtar efter att komma hem och krypa ner i sängen brevid min pojkvän. Det är fan det bästa med att bo ihop med sin kille? Att man ALLTID vet att man somnar ihop.
Nu ska jag hålla tjejerna som kör sällskap, det är mörkt och alla är trötta, då är de bra å hålla alla pigga!

Vi hörs imorgon, massa pussar och kramar ❤️

Gillar