Söndag på akuten

Sanna

Topp - Pretty little thing || Kjol - Zara

Hej på er! Wow-helgen är slut och jag är tillbaka.
I skrivande stund sitter jag på akuten och väntar på att det ska bli min tur, igårkväll började min hals svullna upp och nu idag var det värre... Lite läskigt faktiskt. Men jag mår helt okej! Är mest nervös över själva doktors besöket då det är typ de läskigaste jag vet. Jag svimmar så fort jag hör blodprov.
Hur som helst... Helgen har verkligen vart hur j*kla rolig som helst verkligen, är så glad och tacksam över allt verkligen. Har världens bästa vänner och världens bästa pojkvän och jag bor i världens bästa stad. Tacksam.
Bilderna ovanifrån är ifrån första dagen då vi började med bubblor och lunch hos oss, därefter gick vi till wow-området en stund innan lite förfest. Därefter spelade min pojkvän och hans högra hand på Taket! Det blev lite för roligt för min del kan man säga :,) Mer än så behöver jag inte säga!
Men tänker att jag kan göra ett inlägg om varje dag?
Var någon av er på wow?
Ikväll så ska jag och C hem till min familj och fira min syster som fyllde 22 år igår! Ska bli jättemysigt verkligen, och gott med mamma å pappas mat! Jag är svinhungrig, har inte käkat sedan typ 17 igår.
Tror det är min tur nu snart, önska mig lycka till!
Puss och kram!

Gillar