Söndag 25/10

Innehåller affiliate-länkar

Älskade bloggen som jag saknar dig, kände för att titta in lite snabbt denna söndagskväll. Vi har idag vart och shoppat massvis med saker till Benny (som arbetsnamnet är ) så jag är lite lugnare i mamma-hjärtat nu. Fick i veckan helt galet med sammandragningar efter ett träningspass och var nästan lite nojig över att han var påväg ut haha. Är i vecka 32 plus några dagar så det är lite tidigt för att oroa sig kanske men vem vet! Det ända vi saknar nu är babyskyddet men det kollade vi ut idag så det ska bara beställas sen är vi typ all-set för bebis. Men tänkte uppdatera er om 3 saker:

1. Jag saknar er

2. Jag har sjukskrivit mig själv 50%

3. Har bestämt mig för att vara 100% mammaledig i minst 3 månader

1 - I samband med att jag minimerat min skärmtid det senaste har jag verkligen slutat prata med er och ni får mig alltid på så bra humör så jag ville mest säga att jag saknar att skriva med er, jag är så tacksam för allt fint ni skriver till mig och för att ni följer mig. Utan er hade jag ju aldrig kunnat jobba med detta och vill ge varenda en av er som följer mig en stor bamsekram.

2 - Något jag borde gjort redan i somras! Har efter för lång tid tagit min gravidmigrän på alvar och bestämt mig för att jobba mindre för att faktiskt få må lite bra i detta. Min migrän är fortfarande kvar och har minst 2 migränattacker i veckan och det tar verkligen på krafterna och att stressa, sitta med telefon/dator försämrar allt så mycket så därav får det vara såhär! Tänker att det är roligare att följa mig om jag får må lite bra än att bara se samarbeten (som jag inte kunnat styra av) för att jag måste. Tror det är ett klokt val av mig. Så har styr av mycket samarbeten/möten/inspelningar framöver för att bara göra det jag verkligen vill.

3 - Har bestämt mig för att vara 100% mammaledig. Inte ett möte/samarbete på minst 3 månader utan bara uppdatera er med sånt som händer här och nu. Givetvis ska jag inte klappa ihop mina kanaler men allt "jobb-jobb" ska jag lägga åt sidan. Känns otroligt bra!

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig! Puss och kram!


Gillar