Sommar i stan

Innehåller affiliate-länkar

Hej hallå gänget <3 Tänkte slänga ihop ett inlägg mitt i vardags-jäktandet. Kom precis hem från ett fantastiskt jäkla frisörbesök, har satt i nya hairtalk extenstions. Ser ut som en prinsessa i håret hihihi. Ska alldeles strax möta upp en jobbarkompis på middagsdejt. Ska bli väldigt mysigt måste jag säga. Går ju in i min sista arbetsvecka nu och vet faktiskt inte riktigt när och om jag någongång kommer att jobba för någon annan än mig själv i framtiden? Har verkligen panik samtidigt som jag är hur taggad som helst. Så läskigt men kul. Wow. Ynka 4 arbetspass kvar på KNEGET. Så snart kommer uppdateringen vara på topp, ska bara ta mig igenom dessa sista dagar innan jag kan lägga ALLT fokus på blogg, Instagram osv. Är ni taggade??? Har så många roliga projekt jag vill göra.

Men sålänge har ni lite bilder från min vecka so far, jag har fixat hemma, vart ute på middag och lite gottigt. Gick även till gymmet igår och DOG, men det har jag inga bilder på tyvärr, skulle fasen tagit en bild när jag var röd som en körsbärstomat i ansiktet XD Det hade vart nått!


Fixade lite hemma, har beställt et nytt bord som jag fick hem igår, hur fint??? Finns ett liknande HÄR (klick)

Hemma lunch igår, gjorde en riktigt god pastarätt (glutenfri och vegansk) och recept kommer i promise!

Tog en americano på kvartersfiket med två tjejkompisar innan jag stack iväg och tränade!

Käkade därefter middag på Barabicu med dessa två killarna ovan + Calles syrra. Har ni inte vart på Baravbicu av någon konstig anledning BÖR ni gå dit i sommar. Perfekt ställe för antigen bara en bärs eller lite gott käk!

Deras guacca är inte heller trist. I DIE.

Efter att jag fixade frippan hos duktiga Michelle idag, ser ni eller?!?!?!?

SE SÅ FINT DET BLEV!! Tack bästa Hairtalk för att ni ger mig hår som en prinsessa.

Åsså en liten dagens outfit: Klänning HÄR (Klick) // Sneakers HÄR (klick)

Gillar