Ska vi ta detta igeeeeen dåraaa

Hey you guyyyyzzz. Nu behöver jag allt förklara mig, jisses vilken shitstorm som jag hamnade i här i onsdags ang mitt inlägg om corona. Jag utgick efter tisdagens siffror och i onsdags så exploderade hela coronagrejen,. lagom nog tills dess att jag publicerade mitt inlägg här på bloggen (succé). Jag förstår att folk blir upprörda över vissa människor väljer att se "lätt" på allt detta. Jag vet inte riktigt vart jag står men jag står forfarande inte vid denna hysterin. Herregud folk bunkrar upp som om det vore ww3 som är påväg. Jättebra att lagra upp hemma så man klarar sig ifall man blir satt i karantän men att köpa upp hela livsmedelsbutiker, alla apotek osv som finns är ju inte hållbart heller för 5 öre. Gör som folkhälsomyndigheten tipsar om, bunkra lagom. tvätta händerna och sprita händerna ordentligt, vistas inte bland för mycket folk och håll dig inne OM du är det minsta krasslig.

Ta viruset på allvar men var inte livrädd för det, följ nyheterna och ha koll! Och gällande Rumänien så kommer vi så som det ser ut nu ställa in och det tar sönder mig.

Nu tar vi snart helg hörni, jag ska jobba hemifrån hela dagen tills 13 då jag ska gå på Yoga med min kompis, efter den en eventuell AW och därefter myskväll hemma ikväll!

Avslutar med lite lite liiiiiite humor gällande denna krisen om det är ok!

Gillar