SANNAS JUL - LUCIA I SALUHALLEN OCH VLOGG

I samarbete med Göteborg & Co

Nedan är lite bilder samlat ifrån i fredags när jag var och kikade på Lucia tåget i Saluhallen här i Göteborg. Det var verkligen så himla mysigt, överlag så älskar jag ju saluhallen och handlar där ofta. Jag tycker att det är viktigt att vi gynnar de som har småbutiker där, så att vi kan fortsätta ha våran fina saluhall här i Göteborg. Mitt tips är att köpa oliver och annat plock där, det är så mycket godare att handla så. Plus att jag älskar känslan av att gå och handla lite här och där när man är i en saluhall. Känns så äkta.

Och nu under julen har dem ju ALLT där. Sill, vörtbröd, ostar och andra delikatesser, mycket svenskt kött/fågel om man äter det. Blir så stolt över hur bra våran saluhall är, när jag jobbade som kock sprang jag ofta ner till saluhallen och kompletterade om man behövde lite finare råvaror som löjrom, finare fisk eller vaktel, köpte också mycket fina nötter till desserter där. Det var en parantes!

Lucian i saluhallen är varje år och tycker verkligen ni borde kika förbi där nästa år, men PS. kom i tid, det var sjukt många som ville se luciatåget!

Min vegansk "skinnjacka" hittar ni HÄR (klick)

Så fint att dem gick runt uppe över saluhallen och lussade!

OCH min jul-vlogg är live också, ni får verkligen inte missa den. Det var verkligen den mysigaste dagen på hela året, vi kör igenom allt mysigt under julen på en dag, jag spontan-piercar mig, vi dricker världens godaste varm choklad (se vlogg för att se vart). Ni får se en sjungande julgran (där jag hade rätt ang att det är flera olika körer som uppträder varje dag fram tills 21/12 kl 18.00 och 18.30! ) och is-show (varje dag kl 19.00) på Liseberg. Ni måste se den!!!

För mer jultrevligheter i göteborg kika in schemat HÄR

Gillar