Sannas jul - Del 1 Julklappstips

Innehåller affiliate-länkar

Jag har tillsammans med Nouw tagit fram ett nytt concept för deras magasin och mina kanaler där vi ska göra ett nedslag i veckan nu i december, det kommer bli blandat med inlägg och videos kring julen. Mina bästa jultips och massa annat kul!

Att köpa julklappar är ju något som dem flesta väljer att göra. Och det är ju inte alltid det lättaste som finns, men vill ju pricka rätt och göra personen man köper till sådär extra glad. Visa att man tänkt efter lite och inte bara köpt något "bara för att". Här nedan har jag sammanställt lite olika tips på vad man skulle kunna köpa till sina nära och kära. Jag har även tagit med en upplevelse i varje kategori då det är något jag verkligen försöker ge bort och blir som gladast för att få. För det är ju det man vill ha som mest, tid med sina nära och kära! Tänk då att ge bort det!

Till din pojkvän:

Hudvård är något som män inte prioriterar över huvud taget, vilket som är konstigt då dem är i precis lika stort behov utav det som vi tjejer. Därav tipsar jag om att skämma bort honom med ett nice kit hudvårdsprodukter. Jag älskar ju rituals och har själv gett bort kittet nedan till C i present och han älskar produkterna. Är man osäker på det så kör på en parfym, du köper den du vill att han ska dofta, han blir glad. Snacka om win-win situation!

Sedan så är ju padel en populär sport, köp ett rack och lite bollar så kan jag garantera dig att du kommer ge en julklapp han kommer bli överraskad och glad över!

Annars är ett fint klädesplagg något som alltid går hem, samma där, killar är ibland lite dåliga på det där med att uppdatera garderoben. Byxorna nedan hade nog alla pojkvänner ÄLSKAT.

När det kommer till en upplevelse du ska överraska med så är ju den nedan HELT MAGISKT ROLIG. Åk och kör lyxbilar?! Hur kul? Kan också garantera en överlycklig pojkvän.

Ps. Dessa gåvor funkar ju lika bra till en bror!

Till din syster:

Men här ska vi skämma bort våra systrar runt oss, en ansiktsbehandling är ju verkligen en lyxig present asså. Tror absolut att det hade gått hem hos typ alla tjejer?

Ett fint mjukisset är en magisk present som finns i så många olika prisklasser, det nedan är i cashmere och är helt magiskt. Perfekt julklapp till någon du tycker om.

Ett fint smycke är också en otroligt uppskattad present, det är väldigt fint att ge bort och något man kommer ha med sig länge!

Till er pojkvänner som läser detta, tjejer kommer ALLTID älska att få fina lyxiga nya underkläder. Gärna i julstrumpan så man kan bära det på julafton. Otroligt uppskattad present!

Dessa funkar ju minst lika bra för din flickvän/kompis som till din syster.

Till din mor:

Här ska vi unna våra mammor.

En lyxig ansiktscreme dem kanske inte köpt själva, då är Yves saint laurent cremen helt magiskt som dem kommer känna sig som one million dollar i.

Något fint till hemmet är ju också något som man verkligen hade uppskattat kan jag tänka mig. En fin vas. Står sig länge och kommer alltid påminna om den hon fått den av. Det är ju väldigt fint, köp gärna fina blommor att fylla vasen med!

Förra året så gav jag och min syster en fin morgonrock till våran mamma och det var också otroligt uppskattat.

När det kommer till upplevelser kan vi ju faktiskt unna våra mammor en härlig massage!

Till din far:

​Detta är ju lätt den svåraste presenten enligt mig? Min pappa har verkligen aldrig önskat sig något, har han det han vill ha liksom och tycker inte vi ska slösa pengarna på presenter till honom och kan tänka mig att många av er känner igen er.

Det första jag kommer och tänka på är sockar, vet inte varför men tycker det är en lite rolig present att ge bort. Lite finare sockar, dem nedan är ju riktigt stiliga ellerhur?

Sedan kanske det är på tiden att han skaffar sig en ny trimmer? Då är detta guldläge!

När det kommer till upplevelser kan jag iallfall tänka mig att en ölprovning går hem hos typ alla pappor? Hur rolig grej att gå på ihop!

Andra saker som är kul att ge bort är AirPods, rak-cremer och böcker!

Gillar