Sanna X Frankenstorm

I min T-shirt "Different is perfect"

I samarbete med Frankenstorm (klick) Jag älskar när man får bära personliga accesoarer, t-shirts och liknande. Känslan av att ha något eget är verkligen så cool, och nu har jag tillsammans med märket Frankenstorm skapat accesoarer till mig, och er såklart, med min egna design utifrån deras supersmidiga designverktyg.

Och för er som inte redan har koll på Frankenstorm så är det ett företag som jobbar med personifierade väskor, datorfodral, telefonskal och t-shirts + hoodies. Alla deras accessoarer är gjorda i vegansk läder och företaget i sig anser jag vara väldigt medvetna kring miljö och hur man ska jobba på bästa möjliga sätt för planeten. Det älskar jag, dem tycker inte massa väskor/plagg och pumpar ut till låga priser utan satsar hellre på kvalité och att allt ska vara anpassat och designat för just DIG.

I min lilla kollektion så har jag valt att fokusera på ett citat som jag tycker grymt. Nämligen "different is perfect" och det relaterar jag speciellt till min dyslexi som jag har, något som verkligen är och har vart jättejobbigt för mig men som jag nu kan vara stolt över och känna att det är en del av mig som inte är så dålig ändå, jag är ju bra på annat ellerhur! Och de citatet tycker jag inte bara passar in på just min dyslexi utan till alla typer av svårigheter människor har/går igenom. Alla är ju perfekta som dem är.

Jag hoppas verkligen att ni går in på Frankenstorm och kikar in min kollektion, detta är riktigt bra produkter som jag stolt kommer bära. Klicka på länken för att se hela kollektionen: https://www.frankenstorm.com/se/personalized-accessories-sanna-jornvik

Gillar