Sanna tipsar - Morsdagspresent

Innehåller affiliate-länkar

Snart snart är det morsdag, bara om några dagar. Och jag måste faktiskt säga att jag är en jäkel på presenter, tror jag iallafall. Och varför inte tipsa om lite morsdagspresenter då? Jag menar vem om inte MAMMA förtjänar något riktigt nice på söndag?

Tips nummer 1:

Unna henne något spa-igt

En härlig ansiktsbehandling, en timmes massage, kanske en heldag på spa, nagelfix eller pedikyr? VEM vill inte ha något sånt lyxigt i present? Känns också som en sån sak som mammor inte alls prioriterar för sig själva? Unna dem <3

Tips nummer 2:

En heldagsutflykt

Något som jag vet att iallafall min mamma uppskattar som allra mest är att umgås med familjen, speciellt nu när både jag och min syster flyttat hemifrån. Det behöver inte vara att man åker långt men iallafall en heldagsaktivitet kan jag lova uppskattas! Saker man kan göra är: Åka till Nääs fabriker på lunch och shopping, åka ut i skogen på en rejäl promenix och ta med picknick, åka ut i skärgårn över dagen, tex. Marsstrand om du bor runt Gbg. Åka till trädgårdar och herrgårdar på fika/lunch, tex. Gunneboslott, råda säteri (Gbg) googla på dagsutflykter där du bor! I Halland så är en tur runt Höganäs GULD.

Tips nummer 3:

Något fint till hemmet

Blir inte mammor alltid glada av fina inredningsprylar? Fina fat till vaser och dukar, porslin, uppläggningsbestick osv osv. Länkar lite favoriter nedan, klicka på produkterna för att komma direkt till dem!

Tips nummer 4:

Bjussa på middag

Hemma eller på stan, bjud på trerätters och lite bubbel. En middag är ju inte bara mat, man får ju faktiskt umgås och PRATA med varandra i ett par timmar. Och hemma är ofta lika mysigt, om inte mysigare än att gå ut och äta. Bjud på hennes favoriträtt vettja!

Tips nummer 5:

Ett smycke!

En liten grej som man kan ha länge och minnas exakt när man fick det, ett smycke! Det behöver inte vara dyrt utan det är mest grejen. Tycker det är något fint med att ge bort smycken? Gav min mamma ett halsband med matchande armband i födelsedagspresent och hon blev så glad att hon började gråta!! Men knepet är att köpa ganska enkla smycken om man ska ge bort dem, då blir det aldrig "fel" och hamnar i byrån i hundra år. Lite tips nedan:

Tips nummer 6:

Blommor och choklad

Sist men inte minst, blommor och choklad. Det behöver ju inte vara svårare än så. En fin bukett från tex. Bunches och ett par praliner så är du all set för morsdag. Det är ju alltid tanken som räknas ellerhur?

Gillar