Saker som skaver

SAM

Även om jag egentligen inte gillar vintern är det allt vackert ute nu. Dock längtar jag ihjäl mig efter våren.

Det känns som att jag alltid tittar in här när jag har något på hjärtat, roliga som tråkiga tankar som behöver ventileras. Men det är ju lite det en blogg är till för, en öppen dagbok. Två saker skaver verkligen i mig just nu, dels denna jävla pandemi som jag bara vill ha ett slut på men också den oron som på riktigt skaver i mig gällande Sam. Och jag antar att dem två går ihop.

Jag vet att det finns många som har det så mycket sämre än oss, folk som blivit av med jobben, tvingats flytta, sitter ensamma och inte träffat sina familjer på flera månader. Men jag vill bara ha ett slut på allt detta, kunna leva som vanligt, inte känns oro och stress så fort man ska handla mat eller göra ett ärende.

Är trött på att bli arg över att se folk som skiter i restriktionerna samtidigt som jag själv absolut inte är felfri i mitt levene. Är trött på att känna mig stressad över att någon i min närhet skulle bära på viruset och råka vara lite för nära Sam. Är trött på att se folk festa på story. Är så jävla trött på folk som inte lärt sig hålla fucking avstånd. Är trött på tjatet om vaccin men ingen som vaccineras? Min mormor är 80 år och hon har fortfarande ingen aning om NÄR hon ska få vaccin trotts att hon är i fas 2, skulle inte den vara nu?

När det kommer till min oro över Sam så har jag förstått att det är supervanligt. Kollar så han andas en gång i timmen. Jag har rivit upp vagnen i panik när vi är på promenad ett flertal gånger då jag inte sett att han andas och den stressen är verkligen vidrig. Men det blir bättre har jag förstått, ska också faktiskt ta upp det med min BVC barnmorska. Tror det kan vara skönt att ventilera det!

Ta hand om er!

Gillar