Saker ni inte vet om mig:

Sanna

1: Inaktiv på snapchat - Detta är ju inget som äldre relaterar till men för att vara 20 år så tror jag att det är ganska ovanligt att inte kolla snap oftare än typ var 10onde timma? Det kan lätt gå dagar som jag inte kollar snapshat på 15 timmar. Även om jag fått många notiser så kollar jag inte det ändå. Glömmer av det och vill jag någon något så smsar eller ringer jag. Och skickar mms istället för att snapa... Tant-Jörnvik!

2 : Älskar saltgurka - Jag (och min käre sambo) är tokiga i saltgurka, tror vi har ca 4 burkar i kylen här hemma i skrivande stund. Vet inte varför vi tycker det är så gott men vi är besatta. Det kan liksom lätt vara vårat kvälls snack. Min favorit är Sevans vildgurka.... Sjukt god. 10/10 saltgurkor

3: Jag kommer antagligen att hoppa av mina studier - Och jobba istället, jag känner lite att jag kanske började plugga för tidigt, hade ju bara ett sabbatsår och hade lite för hög press på mig själv? Att ja skulle plugga, bli klar, göra karriär allt på en och samma gång. Är en sån människa som inte vill stå stilla i livet men nu går det nog lite för fort istället. Så min plan är förmodligen att jobba extra någonstans (ingen aning än XD) och sedan köra blogg och sociala medier vid sidan av! ps. Jag har inte hoppat av än!

4: Jag har alltid haft komplex över att le med mina tänder - Detta är verkligen något jag försöker "jobba" på för tycker själv att det är jättefint när "alla andra" ler med sina tänder, det blir liksom ett genuinare leende? Men själv tycket jag att jag ser jättekonstig ut när jag ler med tänderna? Som ett barn blandat med häxa? Jättekonstigt? Men som sagt, jag jobbar på´t.

FOTO : SEBASTIAN BUSCK

Gillar